God middag ?

Hello bitches!

Vaknade för ett bra tag sedan, men ahar bara legat och degat ätit luch osv.. Tänkte ta en hemmadag idag, eftersom det var ett tag sedan. Det är ju trots allt Fredag imorgon, så jag måste ladda rejält. Sen så är det ju ett möte som handlar om lite business eller vad man ska kalla det.

Sitter nu coh dricker med typ 24 colabruk ? Igår drack jag så många color så att jag kärktes med tanke på att det enda jag åt igår var 5 st suschibitar, och så ja. En cola till det, och en cola till när vi fikade .. Usch så hhemskt, kankse borde börja dricka vatten ?

http://halvar.files.wordpress.com/2007/11/sjuk-data.jpg

Full på cola ? Fast nu mår jag bra.. Fick nog bara för mig lite för mkt HAHA

Posted in: Livsstil
Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *