Godmorgon!

Omg jag är faktikst vaken! Och det var jag som gick upp före Amir. Jag lovar, haha.. Vet inte vad som fick mig att gå upp såhär tidigt, kanske var för att att jag bestämt mig för det.. Lika bra det, förlåt för inlägger under. Det skulle stå tisdag som jag började jobbar på.

Inte måndag. Men tog ju en sömntabeltt igår och man blir lite vamsig av dom… Kanske en anledning till att jag vaknade tidigt idag. Tror att idag så kommer jag kunna gå och lägga mig utan problem runt 11-12 skönt!

Det första jag gjorde idag var att logga in på Facebook för att jag hade drömt att någon hade laddat upp en skitful bild på mig underifrån osminkad och så kort hår! Så ja.. Jag loggade inte och såg en del andra bilder, haha lite kul faktikst, bland annat en smygbild och en bild som en tjej ritat av mig på! Så kul, och så kollade jag mina vän förfrågningar typ 1100. 100 mail … Inte kul! Ska ta itur med det ikväll I think. Men aja, nu ska jag äta frukost och ta en dush. Bye bitch, ses snart!

lite pics från facebook..

Söt bild 🙂

Någon som smygfotade oss på tuben innan en fest. Scary ?

Hela enköpingsänget & så ofc jag och Amir.. HAHA scheka amirs mössa, kan inte sluta tänka på " jag är en tjuv pangpang" på cpspråk..

Fans lägger upp idolbilder med mig..

& Så självklart en massa bilder från 2006/2007 & tidig 2008.. jag säger bara en sak, OMG

Posted in: Livsstil
Kommentarer (57)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *