Hello bitches!

Nu har jag bara legat & degat i ett par timmar. Vet inte riktig vad som händer idag, för känner mig verkligen sjukt segt. Stressad och ja allt. Ska iallfall träffa Amir & Steffi, men han vill att vi ska åka och hämta han i liljeholmen ? Lat bög eller rädd bög ? Det är frågan, men han får lyfta på sin pojk*itta och pallra sig in till stan 😀

Men nu ska jag äta upp min kebab, haha bara jag som garvar när jag hör ordet det ? Ja som ni märker så äter jag typ bara ett mål om dagen, inte med avsikt för att "banta". Men klaga gör jag ju inte. Aja fast iförsig så dricker jag 5 st burkcola om dagen 😛 noot god. Men den dagen jag passerar 50 så börjar jag banta. Haha !

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/archive/00113/NOJE-25s00-hilton-9_113864w.jpg

Finns det någon snyggare & mer framgånsrikmänniksa än ParsHilton ? Hon får ju förfan pengar på att festa! För att bara visa upp sig ? Fyfan spelar ingen roll vad folk säger, tror inte att någon människa med lite vett i huvudet skulle tacka nej till det! Värdens snyggaste människa

Posted in: Livsstil
Kommentarer (111)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *