Hemma från stan!

Hello, nu kom jag precis hem från stan. Förlåt för en dålig uppdate men har vart lite lat dom här dagarna. Men det ska ändras, lovar 🙂

Idag så drog jag ju hem till mamma för att i alla mina grejer är hära. Och så är det skönt att vara lite med mammsen också! Jag och Annie fixade oss och drog in till stan, vi mötte upp Sebbe Karl och Tomi, senare så kom min älskade vän Thedoré , så sjukt söt kille som jag känt i ca 4 år. Kul att träffa han igen. Sen så dorg Sebbe och tomi, 

så mötte vi upp Johny och hans brud hennes kompis och ja, sen så drog jag hem. Lite sweet sådära . Skönt att bara vara hemma och ta det lungt, utan en massa kompisar. Men det känns lite ensamt eftersom det var länge sen jag var själv.

Fjortisboois 🙂

Johnny och hans blonda brud, för en gångs skull. Bra val där johnny 🙂 så söta så <3

Oj vilken bild på mig.. Träffade även två söta bloggläsare som ville ta kort 🙂

Posted in: Livsstil
Kommentarer (67)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *