Hemma från stan!

Hello bitches!

Mötet med gratisbio gick bra, och vi kom fram till ett bra samarbet. Amir krävde löneförhöjning och jag satt där och lyssnade och nickade ibladn. Fick även med mig en passa presentkort som jag tänker lotta ut snart. Min första tävling, hur spännande låter inte det ?

Amir skulle tydligen ha en liten kräftskiva idag. Men är så jukt otaggad på det. Jag är nog den enda bruden jag känner som alltid är taggad på fest, ( jo iförsig så räknas jag som tyresöbarn på halvtid ?) så det är inte så konstigt. Iam the party one!

Aja så jag mötte upp Krille och Alex i stan, fikade. Och kollade på kläder, dom är värre en tjejer när det gäller det haha.. Så jag har redigt ont i fötterna nu kan jag säga. aja men nu ska jag sminka mig lite och senare dra vidare, antagligen på någon fest i Haninge,tyresö eller gayklubben. Men vi får se hur det blir med det. Aja whatever. Nu ska jag börja fixa mig.

Krille 🙂

Alex and moi

Posted in: Livsstil
Kommentarer (38)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *