Hello sweeties, idag så fick jag damp innan vi gick ut för att mitt internet la av och alla ringde och telfontärrade mig som vanligt, det är jobbigt att vara famous.. 

Drog in till stan och mötte upp Tomi Annie & Vikkan. Vi drog till ett cafe och satt där i ett par timmar och bara tog det lungt, åt luch/middag .. Ja sen så träffade jag upp Amir & amirs ragg o så självklart steffi (olga) och drog till gamla stan och drog hem till hans *hemliga* ragg. Men får tyvärr inte skriva hans namn, feel the pain!

Nu ska vi ta det lungt vi hörs senare!

Tranny sex foxy TRION

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Pre lunch Alexandra Nilsson - Det bästa med sommaren enligt mig Alexandra Nilsson - Imorgon drar vi på festival! Alexandra Nilsson - Blå lagunen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *