Hemma med Amir nu!

Sho bitches! Nu kör vi en belleofsweden va ? Nice i like her!

Kom precis hem från stan, jag Amir Marija maria & steffi! Vi satt och fikade i timmar typ från 7 till halv elva. Mysigt var det ! På cafe rival,  men svindyrt! Aja wahtever, nu ska jag göra det jag är bäst på. Ni har väl inte glömt att jag älskar cola ? Its my life hell yeah!

oj vad blek jag är, ska börja sola solarium när alla min BUS gått bort. Man vill ju inte se ut som pissiekatten eller hur ?

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Destination unknown Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Caroline Roxy - LA bound Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *