Hemma nu!

Hello sweeties nu är jag hemma!

Idag så drog jag amir in till stan och mötte upp några. Fikade och hade trevligt, lekte turister olga och deras andra nypåhittade person " Pekka" från finlad.. Haha. Vi hälsade på Amirs kompis som jobbar på ben&jerrys i gamla stan och kollade på när hon gjorde strutar & fick en var (A) mums så gott det var.

Sen senare in mot kvällen så fikade vi igen, och mötte upp Desirée. Gick runt lite på mosebacke och ett par svarta svarta turiseter försökte typ ragga på oss, men det slutade med att han sa till amir " dela med dig av blondinerna och lek inte skön" haha..

Sitter nu i min härliga mjuiskdräkt, btw visst passar jag i flätor ? Men aja wahtever, nu ska jag göra det jag är bäst på. Dricka cola och blogga 😉

Posted in: Livsstil
Kommentarer (36)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *