hemma nu..

Hello allihopa! Kom hem för en stund sedan, tog en taxi hem från krille..

Det var lite fest där, jätte mkt folk men nästan ingen drack bara krille och hans kompis.. Och ja vi gjorde inte så mycket mer en så, lite drama kankse men whatever..

Juste när jag skulle gå på bussen så gick det fram en kille i 19-20års åldern fram till mig och frågade om jag ville ha skjuss, han var rätt snygg och svensk. Han ville bjuda mig på middag och frågade om mitt nummer, vilken tur att man har dissarlinjens nummer iaf 😉 Men jag tackade självklart nej, han ville väl typ våldta mig ? Scary.. Det finns så mkt sjuka personer i sverige, men jag fick iallfall en stämpel på hans bussremsa, sweet 🙂<3

Posted in: Fester

You might also like

Ellinor Bjurström - Hej där! Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Tom ford glasses

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *