hemma nu!

Äntligen! jag och Amir tog ju samma tåg, alltså mot furängen/norsborg för att hans buss får från liljeholmen och ja vid mariatorget, men jag glömde att gå av. Gud så blond jag är ibland.. Så jag drog till pappas affär i hronstull och plockade på mig lite godsaker och i den andra affären tog jag bus naglar ansiktsmask osv.. Älskar att vara VIP ibland hehe..

Så nu ligger jag hemma, hur skönt som helst.. Tyvärr så städade jag inte klart förut, utan plockade bara upp allt som låg på golvet, så nu ligger det en hel del damråtter, natsy.. men ska ta itur med det idag, och skruva ner min bokhylla. Mitt rum ska få en extream makeover!


Ja det var slitet kan man säga..

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Kontrasterna Alexandra Nilsson - Veckans planer.. Alexandra Nilsson - Svar på tal! Alexandra Nilsson - Sommarkvällar när dom är som bäst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *