Hemma nu!

Hello sweeties! Nu kom jag hem.

Idag så har jag vart på grönan, och träffade en massa söta läsare. Paow<3fans . Mötte upp söta Jennife & vi drog till grönan nästan på dirketen. Fast innan så mötte vi upp Anton, och sa hejdå! Kommer att sakna. För att kolla på Lady GaGa , men man såg inte mycket. Så vi gick runt med Ballie & Linnea och några till..  Tills vi senare drog till Tanto, där vi gjorde abolsut ingenting .. Amir Steffi & ngra andra drack. Dessie var där och vi firade henne lite..

Kändes skönt att träffa henne lite och då vi snackade lite om kärlek , lite sweet sådära… Som vanligt, synd att jag är så bestämd…

Aja Amir åkte hem och Chris sover hemma hos mig, sweet! Nu ska det bli tjejsnack så det räcker & blir över. Puss!

En bild på mig&Alex från igår. Bakis-paow is the shit.. Right?
Posted in: Livsstil
Kommentarer (33)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *