hiss/diss

Småresor ..

Man behöver inte åka långt bort för att ha kul. Att åka till en annan stad med en kompis och träffa massa nytt folk, nya städer nya fester. & så kommer man trots allt bort, fån äckliga falska sthlm.  Helsinborg her we come!

Nyblekt hårbotten ..

Finns det något snyggare ? Nej, åt h*lvete med allt med att "lite utväxt är snyggt. Då ser det bara superfejk ut. vem fan tycker att det är snyggt att se ut som man har en hjälm på huvudet ? Not me..

Att vara 18 år och bete sig som en fjortis ? ..

Okej att se ut som en fjortis när man är 18, att ha fjortisrand om en 2007fjortis. Men att bete sig som än ? Gå runt och skrika fjortis till 95or på stan, kommentera verenda människa man går förbi. Nejnej inte okej.Alla vet nog vem jag syftar på. Mjaou!

Dom höjda prsierna på Tacobar ..

Ja och nu snackar vi inte om en krona eller två, utan snarare 8-9-10 kr på vissa saker. Visst jag gar råd att betala, har man pengar så har man 😉 Men en sån stor prisskillnad är bara sjukt. Någon som håller med mig ?

Posted in: Listor & frågor
Kommentarer (52)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *