home now

Hello sweeties!

Nu kom jag hem, har handlat lite i stan och vart på Ung 08. Fyfan vad alla glodde, då undrar man lixom ? Har ni ingen TV hemma, har aldrig känt mig så iakttagen.. Men det är kul när folk kommer fram faktiskt. Maila gärna bilderna till [email protected] =)

Käkade på Taco bar och av någon aneldning så fick jag gå föra alla i kön ? För att han som jobbade där läser min blogg, och han var typ 25 ? Lite tufft faktikst ^^ .. Men nu är vi hemma, sweet!

Jag precis innan vi gick ut..

Söta bloggläsare 🙂

Söta bloggläsare två 🙂

Ebba sweetie 🙂

mumma…

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - No surfing pics yet... Alexandra Nilsson - Hiking i värmen Alexandra Nilsson - Efter regn kommer solsken Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *