Iam back!

Tillbaka.. Fyfan att jag såg ut som jag gjorde idag när jag sprang fram och tillbaka genom affärerna, jag ser ut som ett fågelbo i håret lite gråsliten i ansiket och ja, gårdagens kläder. Färsh ? Nono.. Men ska ta en dush innan Amir kommer hem till mig, sen så ska vi hem till Krille ikväll. Det ska bli najs 🙂 Var ett tag sedan, han har ju flyttat till kungsholmen så nu kan jag inte gå hem från han längre. Aja whatever, kul att festa med vänner.

Nu ska jag bara dricka upp min Vitamin Evryday så hörs vi snart !

Gud vad röda mina läppar är, ångest ångest ångetst…

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sandra Lindahl - Mer inrednings-wanties Caroline Roxy - MUSIC Sandra Lindahl - Nya naglar och inflammerat anus Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *