Idag

Åkte in till stan och mötte upp Johnny och senare Chris.Pratade lite med henne om en sak, vissa personer man kankse bör kasta ? Kom jag fram till idag. Men hoppas att jag kan, för jag vill verkligen inte..
 
Aja wahtever, vi drog och fikade lite John Chris. Tills vi senare drog och mötte upp Amir Stefanie steffi & några andra, där drack vi en cola och pratade lite skit. Skönt faktikst. Senare så drog vi hem till mammsen, 🙂

Den bjuder jag på..

Chris baby

haha johnny!

Paow <3 stefanie <3 cola

sötnosar !

Posted in: Livsstil

You might also like

We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST Caroline Roxy - IconMirror Hedda Dibinger - 3 x STHLMevent Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *