Jag ska hjälpa Paow

Tja nu är det bögen Amir här igen. Man ska vara ärlig, Paow suger totalt på att blogga. Jag har sagt till henne att hon måste visa lite mer att hon faktiskt bryr sig så hon och jag ska nu tillsammans ta tag i hennes blogg. Detta ska jag först och främst fixa åt henne i photoshop:

– "Paow hissar / Paow dissar" – bilder
– "Paow ger svar på tal" – bild
– "Paow tycker till" – bild

Använder hon sig av dessa tre punkter lite då och då så tror jag bloggen kommer att bli mycket roligare. Ska även se till att hon bloggar oftare, tar fler bilder osv. Paow har hur mycket läsare som helst, nu ska ni få en skitgrym blogg tillbaka av henne 🙂

Puss puss från världens bästa bög, Amir bitch 🙂 <3

Posted in: Livsstil
Kommentarer (71)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *