komplex

Jag försår inte det där med komplex, visst alla har något "fel" eller vad man nu ska kalla det. Igen är perfekt, så varför finns det då komplex. Vissa är korta snea näsor små ögon osv.. Jag är pernonligen inte helt nöjd med mig själv, det finns saker jag skulle vilja ändra på. Men som jag sakta men säkert lär mig att aceptera.

Som det här med mina tänder, ( då min framtand är lite efterbliven ) Jag kan inte göra något åt saken, jag är född så & kanske måst aceptera det. Sen så kommer vi till det där med min vikt, då jag alltid vart " undernärd " har blivit itvingad tabeltter vitaminer drycker .. Fått fropp och blivigt tvångsmatad. Nu på sista tiden så har jag börjat få matlusten tillbaka och märkert att jag börjar gå upp i vikt. Det syns , och jag gillar det inte. Jag är van vid min lilla smala kropp.

& det här med att jag har smala ben – det vet jag. Men jag är byggd och är väldigt liten kring benen och ser inte så läskigt spinkig ut kring magen.. Och det med vad jag äter, är nog att jag aldrig vart så förtjust i "fet" mat. Själva maträtterna kankse man kan säga, jag är ingen köttbullarochmakraroner barn. Jag tycker om fräsh mat, typ råa grönsaker osv..

Så mitt tips, försök att aceptera hur man ser ut =)


Posted in: Livsstil
Kommentarer (55)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *