Kräftskiva idag

Hej sötnosar, kom hem får någon timme sedan 🙂

Skulle ju festat idag, men det blev inte av & gissa varför ? Jag hade så ont i fötterna så att jag inte ens fick ner vänstra tån i någon av mina klackskor. Och en Paow utan klackskor ? Njaee skulle inte tro det, och på fest ? Inte en chans.

Så jag drog till Amirs Imen Sara och Steffis kräftskiva. Där vi drack ett glas vin och åt upp alla tre paket kräftor. Det är verkligen supergott, fast jag tror bara att jag åt 4-5 st. Jag som är kräftkungen? Haha, nä men jag är duktig på att skala dom. Tog iallfall en taxi hem till amir och åt kräftor, drack vin lyssnade på musik osv.. Sen så drog jag och Steffi hem till henne. Blev kvar där en stund, men sen så fick ingen sova där så jag drog hem mitt i natten.

Ja, en kortfattad version vad som hände under kvällen & när jag verkligen behöver min kamera så sviker den mig 🙁 LOW BATTERY!

Imen ala Paris, Olga moi and Pekka <3

Posted in: Livsstil
Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *