Vaknade av att en överlycklig Amir flög runt i rummet för att hans ipod funkade. Som han alltid snackar om, eller ja det hade börjat lungna ner sig, men nu när han kopplat sig till Itunes så har han laddat ner från allt till alla menyer på donken till britneylåtar till dansande pingviner.

Ja, och nu säger han " förstår om du är avundsjuk" haha, nu får det vara nog. Det enda han pratar om. men ja, det får man väl leva med när Sveriges gayaste bög sover i samma säng -.- .. Vi har iallfall käkat tacobar till frukost och cola, ja frukost ala Paow kanske man ska kalla det ? Mumma..

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - LA bound Caroline Roxy - New years Caroline Roxy - Verket Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *