NATTBLOGG

Varför talas det knappt någonting om blondinbella kenza stina-lee foki och alla egentligen ? Är det kankse för att alla "blondinbloggare" förvrrar alla stackars människor där ute ? Hur mycket ni en förösker förstå, jag har ca 37.000 människor varje dag som sitter och förösker förstå mig, även fast jag är så dålig på att formulera mig .. Ja ni, jag undrar hela tiden. Varför jag av alla människsor.

Det skulle kännas hemskt att vakna upp en dag och inse att man är "vem som helst". Jag skulle inte kunna det nu, och vi säger så här " jag är ingenting utan bloggen" .. Hur skulle jag kunna vara det, ingen skulle se på mig på ett beundade sätt, jag skulle inte kunna köpa det jag ville . Jag vet att det är fel, helt ärligt vem skulle jag vara då ? Vem skulle tycka om mig ..samma sak om någon skulle hålla mig i handen och säga, jag håller paulina i handen. Och inte "paow" ? Jag är så förvirrad, allting är så nytt.

Posted in: Livsstil

You might also like

Josephine Qvist - JAG SKA TILL DUBAI Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Caroline Roxy - MUSIC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *