NATTBLOGG

Varför talas det knappt någonting om blondinbella kenza stina-lee foki och alla egentligen ? Är det kankse för att alla "blondinbloggare" förvrrar alla stackars människor där ute ? Hur mycket ni en förösker förstå, jag har ca 37.000 människor varje dag som sitter och förösker förstå mig, även fast jag är så dålig på att formulera mig .. Ja ni, jag undrar hela tiden. Varför jag av alla människsor.

Det skulle kännas hemskt att vakna upp en dag och inse att man är "vem som helst". Jag skulle inte kunna det nu, och vi säger så här " jag är ingenting utan bloggen" .. Hur skulle jag kunna vara det, ingen skulle se på mig på ett beundade sätt, jag skulle inte kunna köpa det jag ville . Jag vet att det är fel, helt ärligt vem skulle jag vara då ? Vem skulle tycka om mig ..samma sak om någon skulle hålla mig i handen och säga, jag håller paulina i handen. Och inte "paow" ? Jag är så förvirrad, allting är så nytt.

(Visited 12 times, 1 visits today)

125 Comments

 1. betty augusti 16, 2009 at 5:30 f m

  ;o? vad har hänt?

  Reply
 2. Anonym augusti 16, 2009 at 5:32 f m

  vad nu? jag var först

  Reply
 3. RoraaStar augusti 16, 2009 at 5:38 f m

  Jag förstår hur du menar.. men jag tror inte att folk bara tycker om dig för att du är Paow, utan bloggen har också gett dig en chans att visa för folk vem du är! Visst, finns säker många falska människor som vill umgås med dig bara för att du är just Paow, men endå så tror jag att det är många som läser din blogg och tycker att du verkar vara en rolig och härlig människa, inte pga att du bloggar utan ja, bloggen har bara gjort så att många fler kan se dig. Låter kanske bara som massa svammel och du kanske inte fattar något alls av vad jag ville få fram men ja, man får försöka att se det ljusa i allting 🙂

  Reply
 4. Anonym augusti 16, 2009 at 5:40 f m

  och jag var tvåa. inte många som är vakna nu.

  Reply
 5. Anonym augusti 16, 2009 at 5:47 f m

  du kanske inte vet vem du själv är än, men när du vet det kommer allt kännas så mycket bättre. =)

  Reply
 6. Fia - I don't give a fuck! augusti 16, 2009 at 6:17 f m

  Jag tror att du är en skithärlig brud även utanför bloggen, och att du skulle vara det även om du inte hade bloggen. Det skulle bara inte vara lika många som visste om det. 🙂

  Reply
 7. sofia augusti 16, 2009 at 7:37 f m

  Paulina, jag diggar din blogg & tkr du har blivit en mkt mognare person efter att du slutat umgås med Dessie! Inget illa menat mot Dessie såklart, men ändå. <3

  Reply
 8. kung blackie augusti 16, 2009 at 7:46 f m

  Alltså, visst är du någon nu eftersom du har bloggen och så, men du kommer ju alltid att vara någon speciell ändå eftersom att du har familj och vänner som tycker att du är speciell, det behöver man inte en blogg för att vara 🙂

  Reply
 9. Anonym augusti 16, 2009 at 7:53 f m

  förstår inte ett smack av vad du menar i första stycket.

  Reply
 10. INGELA augusti 16, 2009 at 7:59 f m

  Tror de flesta som jag kommer in på din sida av något misstag. Det finns ju inget vettigt att läsa. Nä, Kenza skriver på riktigt. Du har småbarn som läsare och är ett själv.
  Skaffa dig en tillvaro som du är nöjd med. Det hänger på dig själv!

  Reply
 11. Mysan augusti 16, 2009 at 8:01 f m

  Bloggen gör inte att du är denna "någon". För det är du ändå 😀

  Reply
 12. .. augusti 16, 2009 at 8:33 f m

  här pratas det då mer om kenza än om dig men..

  Reply
 13. moooaaa augusti 16, 2009 at 9:06 f m

  vene , hos mej pratas det mest om dej och desirees bloggar. puss på dej , komentea min blogg ni vet 😉

  Reply
 14. anonym augusti 16, 2009 at 9:17 f m

  för din blogg vacker ner uppmerksamhet !
  du far göra saker som inte manga ungdommar far göra .
  okej kenza kan vara kandare men din blogg ar mer intressant enligt mig ! och tycker int5e du ska vara radd för att vakna en morgon och se att du bara ar paulina och inte paow. för de som gillar dig pa riktigt skiter nog i om du ar en kand bloggare och gillar dig bara för du just ar paulina . ( ar utomlands sa har inte svenska bokstaver ) (:

  Reply
 15. Anonym augusti 16, 2009 at 9:41 f m

  din blogg är bra!

  var har du köpt den vita tröjan du har några inlägg ner..? den när du har vitamindrycken i handen. den va sjukt snygg! 🙂

  Reply
 16. LInn augusti 16, 2009 at 9:50 f m

  Enda anledingen enligt mig till varför man läser någon utav era bloggar (din, amirs, kissies, dessies) är för att det är så kul att läsa om intrigerna, just det här "Jag är så j*vla mogen men jag sjunker lägre än dig"- grejen. Sjukt kul! Vill man ha kvalitetsläsning så väljer man kanske Blondinbellas eller Kenzas blogg.

  Reply
 17. Sarah augusti 16, 2009 at 9:53 f m

  Men vad du måste förstå är att du inte är bättre än någon annan p.g.a. din blogg. Du är fortfarande människa, precis som alla andra.

  Reply
 18. a augusti 16, 2009 at 10:07 f m

  Som någon annan skrev, det är roligt att följa era intriger och bråk, och det är förmodligen en av anledningarna till att du får så många läsare. Men det kan bli lite långtråkigt i längden att läsa om. Du kanske skulle komma med något nytt? Någon ny grej i din blogg som gör att man vill läsa just din och inte te x dessies blogg? för jag tror att du har väldigt mycket mer att komma med än vad hon har. Du är nog en smart tjej paulina, utnyttja alla de läsare du faktiskt har, till att göra något bra, försök att påverka? bara ett förslag…? kram

  Reply
 19. Karin augusti 16, 2009 at 10:12 f m

  Varför talas det knappt någonting om blondinbella kenza stina-lee foki och alla egentligen ?? — Antagligen för att alla dem är mogna nog att inte hålla på med bloggkrig och andra barnsligheter.. Och inte pratas om dem?? Var i din eller kissies blogg haha? Isabella var ju i expressen och annat bara för några dagar sen, Kenza har ju varit på flera tidningsomslag senaste månaderna..

  Reply
 20. johanna augusti 16, 2009 at 10:18 f m

  Bloggen gör inte dig, du gör bloggen!

  Reply