Natten igår

Hej alla sötnosar! Jag vet att min uppdatering har vart hems dom här dagarna, vet inte varför faktikst. Men har helt enkelt haft slut på idér. Ja det är inte lätt att vara storbloggare ibland, men självklart så älskar jag att blogga. Ungefär som att skriva dagbok, det är kankse det jobbigaste med att ha en så pass stor blogg. Att jag inte kan skriva hur jag vill, vem jag gillar vad jag har gjort osv. Därför har jag en liten extrablogg på sidan om, där jag skriver exat allt .. I minsta lilla detalj, te.x som det som hände på natten igår. Nono nu ska jag berätta det på erat sätt, inte på mitt.

Jag drog in till stan igår och mötte upp Tomi, annie och vikkan. Vi fikade och blablabla. Hanlade även en mascara & en faundation men det behövdes! Sen så efter ett tag så mötte jag upp **** Steffi & Amir. ( anledningen till att vi kallar han hemlig är för att han inte riktigt kommit ut än, allt annat skulle bara vara taskigt). Vi drog hem till ****n & chillade lite dära.  Käkade chips & dip drack cola och så ja. Tog det bara lungt, Tills det hända lite saker så vi fick för oss att springa runt bland Gamlastan ( där han då bor)  i alla smågränder och leta efter "flickan" som dog för för typ 100 år sedan, jag hoppades på att se henne. Men icke sa nike.

Vi drog till donken, åt. Sen när vi skulle gå därifrån så sa amir " jalla kebab" när han gick igenom några svarttaxits, då sa svarttaxin " billig taxitaxi!!!!" då sa amir, uppkäfteig som vanligt " du kan köra din mamma till migrastionsvärket" så började svarttaxin kalla han " fagot bögjävel " osv. Och Amir bara gick och fortsätte sa saker tills han började gå efter. Haha lite scary..

Sen så gick vi hem och där hände det en sak, HAHA… Det är någonting jag kan skratta åt om kankse en månad, men inte nu. Ni får inte veta, sorry. Aja iallfall Amir och **t** gick och la sig, och alla kommer väl ihåg våran påhittade person "ologa från ryssland olga dricka vodka"? Vi gjorde en egen blogg åt henne, där det kommer att komma daglig uppdatering! Men inte än, så jag och steffi gick ut och gjorde enmassa "olgavideos" . Och ja, jag är bacstage, filmaren asså! haha, det roligaste vi någonsin gjort.

Paow <3 fans

Posted in: Livsstil
Kommentarer (55)

You might also like

Alexandra Nilsson - Oktoberfest! Caroline Roxy - Tabbouli Alexandra Nilsson - Fler bilder från eventet.. Caroline Roxy - Fresh face

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *