Ska dra & Sola

Ja nu tänker ni säkert så här ”Hon har inte sovit någonting inatt” och ja det stämmer… Men jag tänkte gå och sola solarium nu, bara hålla tummarna för att ingen känner igen mig, Södermalmsskolan ligger ju där och det skulle vara en katastrof om någon såg mig i det här skicket. Det har redan hänt en gång för mycket!  Aja tänkte komma fram till att jag åker hem till mamma runt 7 ikväll och sover, så att jag vänder tbxs på mitt dygn…

Ska ju trots allt börja skolan, det visste ni inte va ;)? Även fast det är IV så är jag inte så misslyckad trots allt. Aja whatever nu ska jag gå & jobba på hudcanern. Puss på er!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (56)

You might also like

Alexandra Nilsson - Perfekt höstdag med hundarna Alexandra Nilsson - Lanseringsfrukost Alexandra Nilsson - Testar magnetfransar Alexandra Nilsson - Fler bilder från eventet..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *