Skönt!

Gud så fräsh jag känner mig nu, har rakat benen mosat in en advokado i håret (?) Och det var faktiskt rätt bra, tro det eller ej.. Fast jag föredrar att äta det .. Har även peelat mig, lagt på ett lager brun utan sol. Men nu riskerar jag att se ut som en svart människa som flaganr.. Te.x som Pissiemjaou ?

Aja, nu ska jag föna håret och föröska platta det med min usla plattång eftersom gn råkade trampa sönder min gamla =(

http://static.blogstorage.hi-pi.com/fashionblogg.se/j/ju/justbeauty/images/gd/1223903206.jpg
Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Contact Sponsored - Like a Halloween Quueen Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Hedda Dibinger - Heidi Klum x Lidl Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - You can be whatever

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *