Skönt!

Gud så fräsh jag känner mig nu, har rakat benen mosat in en advokado i håret (?) Och det var faktiskt rätt bra, tro det eller ej.. Fast jag föredrar att äta det .. Har även peelat mig, lagt på ett lager brun utan sol. Men nu riskerar jag att se ut som en svart människa som flaganr.. Te.x som Pissiemjaou ?

Aja, nu ska jag föna håret och föröska platta det med min usla plattång eftersom gn råkade trampa sönder min gamla =(

http://static.blogstorage.hi-pi.com/fashionblogg.se/j/ju/justbeauty/images/gd/1223903206.jpg
Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Destination unknown Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Caroline Roxy - LA bound Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *