Skönt!

Gud så fräsh jag känner mig nu, har rakat benen mosat in en advokado i håret (?) Och det var faktiskt rätt bra, tro det eller ej.. Fast jag föredrar att äta det .. Har även peelat mig, lagt på ett lager brun utan sol. Men nu riskerar jag att se ut som en svart människa som flaganr.. Te.x som Pissiemjaou ?

Aja, nu ska jag föna håret och föröska platta det med min usla plattång eftersom gn råkade trampa sönder min gamla =(

http://static.blogstorage.hi-pi.com/fashionblogg.se/j/ju/justbeauty/images/gd/1223903206.jpg
Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Pre lunch Alexandra Nilsson - Det bästa med sommaren enligt mig Alexandra Nilsson - Imorgon drar vi på festival! Alexandra Nilsson - Blå lagunen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *