spelar ingen roll

D. Ja bloggar inte för att bli känd, jag bloggar om mitt liv & om mig själv. Än sen om du har 3000 besökare mer än mig ? Jag har hellre  40,000 läsare som tycker om mig och jag vet att många av dom läser min blogg för att den är intressant & för att dom faktiskt beundras utav mig.

Än 43,000 läsare som sitter och skrattar åt än och inte får ett enda seriöst erbjudande ? Vad väljer ni, ”lite mindre känd” och omtyckte eller känd & hatad ?

En läsare som vet vad hon snackar om:

VEM BRYR SIG OM DEM HAR FLEST LÄSARE? DEM ÄR LOOSERS FAN , PAOW VANN ÖVERLÄGSET . 80 % ! HON HAR FLER FANS , ÄLSKARE VILKET GÖR HENNE ÖVERLÄGSET STÖRST. HELT ÖVERLÄGSEN , FLER LÄSARE SPELAR INGEN ROLL .. DET ÄR HUR MÅNGA SOM ÄLSKAR EN

Posted in: Livsstil
Kommentarer (125)
 • - H*

  – lite mindre känd såklart!

 • melinda

  du ärbättre än dessie ofc!;*

 • - H*

  – håller med läsaren fan !

 • Anonym

  mindre känd, helt klart 🙂

 • Anonym

  Men gud! Måste ni bråka som vanligt eller? väx upp töntar!

 • Anonym

  PAULINA har 50 tumspanna.

 • Anonym

  hahahaahahha Paaaoooow e hetish 🙂 Dessie är soetnos, kissie är så FUULFULFUL

 • Anonym

  shit vad du är avundsjuk man vet att du riktigt irriterad av att hon har mycket läsare och du! Jag tycker inte om dig för jag vet hur falsk du är!

 • jennie

  Haha. 😛 Ibland undrar man om ni "bråkar" på riktigt eller om allt är fejk? Eftersom Dessie skrev "my party girl" om dig bara för några inlägg sedan, och skrev hur mycket hon gillar dig, haha.
  Eller om ni måste hacka på varanda för ni är så jäkla avundsjuka på varanda?… Eller, well.. Det verkar iallafall som att Dessie är avundsjuk på dig iaf, eftersom hon ALLTID måste hacka tilbaka och skriva "svar på tal". Totalt livrädd för att bli bortglömd. x)
  Anyway, du är grymt mycket bättre på alla sätt. Verkar inte fullkomligt lika blåst. 😛 Keep on going!

 • dessie

  Förlåt Paulina… Bloggen ska inte förstöra allt ännu mer, aight?
  Du var allt för mig, bloggen ska inte förstöra den vänskap vi hade, visst? Paowi, saknar dig, saknar OSS..!

 • Ammi

  själv undrar jag varför någon ens läser din blogg. Den handlar egentligen inte om något intressant. Dock är det kul o skratta åt era fjortistönterier, det är därför jag läser iaf.

 • jessica

  gött att du vann över the sluts…
  kolla in gynnings inlägg där hon dissar katrin o hissar kissie!!! http://www.gynning.net

 • KALLE

  din blogg är booring går in ändå
  dessies blogg är booring men hon skämmer ut sig

  så ingen av era bloggar är bra

 • Marlie

  Har alltid varit bättre än Dessie och kommer alltid att vara!

 • Paow

  jaa du, Dessie! Det går nog inte att förstöra den mer, den har redan blivit förstörd tillräckligt… "aight?" menmen gullet, hoppas du blir lika älskad som mig en vacker dag, suck on that bitch.

 • Anonym

  tro mej ALLA hatar dessie, men visst många som inte gillar dej heller. men du är så mkt skystare än dessie ilf i bloggen!

 • ellie

  hellre lite mindre känd och vara älska a sina läsare än känd och hatad!

 • © ANNAPANNA » Foto, Design & Tävlingar! ♥

  Du blir större inom en snar framtid!
  alla kommer tröttna på DESSIE och KISSIE. thats it.

 • Emma

  Alla hatar dessie, men läser hennes blogg för att hon gör bort sig. Du blir jämförd med Kenza och Blondinbella och Dessie med kissie som är en 18årig fjortis som också gör bort sig. DU ÄGER PAOW! sluta inte blogga. OCh gå aldrig tillbaka till Dessie. Hon är bara skit.

 • olivia

  hihi du är sååå mke bättre än dessie!

 • Miccan

  Jag håller med dej helt klart!

 • Anna

  Haha, dessie är så patetisk den lilla flickan!
  och ja, hellre omtyckt av 40.000 läsare än hatad och utskrattad av 43.000 läsar 😉 .

  You go girl! Och jag fortsätter med att säga det!
  ;*

 • fdffff

  du har fått det om bakfoten lilla vän det handlar inte alls om hur många som älskar en, det handlar om att vara sig själv, skriva sina åsikter och känslor utan att provocera, va älskad för den man är.

 • Jennifer

  Men gud fattar inte att dessie orkar! 😮

 • Jennifer

  Men gud fattar inte att dessie orkar! 😮

 • Anonym

  men ORKA ditt luder

 • Anonym

  Många vet ju vem hitler är, men inte fan var han älskad för det. Dessie tror att hon är älskad p.g.a besökar statistiken, fan säger jag bara. det är då skrattretande.

 • Anonym

  hade haft panik om en blogg förstörde min vänskap med min kompis, löjligt egentligen att ni låter något sådant förstöra 🙂

 • Anonym

  ahah förresten är det du och dessie som har skrivit kommentarerna här under inlägget eller..?

 • Claudia

  Håller med dig till 100 %. Måste säga att jag ändrat åsikt om dig sen jag börjat läsa min blogg, nu läser jag den dagligen 🙂
  Fortsätt vara dig själv – det är det vi som läser din blogg gillar med dig ^^

 • Jsfne

  Skulle lätt välja mindre känd och omtyckt. Då vet man iallafall att man gör något bra, något som folk tycker om.

 • Anonym

  visst sög du av en kille i lördags ditt luder…….I HATE YOU

 • beccah

  keep going girl. Du är så mkt bättre än henne. Ärligare i bloggen och allt, kör på rent tkr jag iallafall. Står för att du ska gå IV medans dessie verkar tro att hon är så speciell o går i särskola. Jisses. Ne dessie är för mycket.

 • hanna

  Håller med! Mycket att skryta med.. "jag har 43 000 läsare som hatar mig!!!!! :D:D:D:D:D" sen är hon glömd om någon månad.. näeh, usch.

  fortsätt såhär paow, vi kommer fortsätta rösta på dig i sånnadär saker!! 😀

 • isa

  Absolut 🙂 Du har fans, folk som gillar dig& det du gör.
  Hon har folk som skrattar åt henne & allt patetiska hon gör. Du är bäst, tro verkligen inte något annat :D!

 • BECCA

  vart har du köpt den tröjan där rubriken är " HEMMA MED MARIE"

 • Anonym

  du har helt rätt 🙂 du är den bästa bloggaren! Du är min förebild typ 🙂

 • Ellen (:

  håller åxå med läsaren 🙂

 • caroline

  Men paow, folk besöker ju bara dessie när de har tråkigt och vill ha något att skratta åt. Folk besöker dig när de vill kolla på seriösa inlägg och verkligen se hur en tonåring lever (:

 • Lina

  Paulina, jag läser din blogg varje dag. Du må vara yngre än mig men du är fortfarande någon jag ser upp till och beundras av!
  Ingenting i din blogg behöver ändras, för du är perfekt som du är!
  Du är bäst

 • Anonym

  JAG LÄSER DIN BLOGG FÖR DU ÄR COOL, SÖT, SNYGG, GRYM!

  JAG LÄSER DESSIES BLOGG FÖR HON ÄR SÅ JÄVLA BLÅST, OCH FÖR HON LEKER ATT HON E SÅ MKT HAHA SÅ JÄVLA PINSAM! IBLAND SKÄMMS JAG ÖVER HENNE :S FASTJAG INTE KÄNNER HENNE

 • Louise

  fan vad du ägde dessie i kommentatorsfältet xD
  jag hade för övrigt valt mindre känd och omtyckt.
  Kör ditt eget race Paulina=)

 • sara

  din blogg är mkt intressantare.. du beter dig mer mognare än dessie. och ja jag tror dem flesta av hennes läsare avskyr henne

 • efqfqefjelqkfkje

  Vetu? Jag har alltid älskat både dej och dessie sen den dagen jag hittade eran blogg via K… minns hur jag satt o garvade åt era videobloggar, typ den där med lampan som dessie var så fixerad vid duvet!?!? 😀 Seriöst ni såg ut och vara så J*VLA bra kompisar! Sen helt plöttsligt så växte era bloggar och ni började bråka och en massa. Och tänk efter… visst är det era bloggar som har förstört den fina vänskapen ni hadde!?!?! Jag tycker det är så himmla synnt. För tänk efter själv…. betydde/betyder inte dessie sjuukt mkt för dej? Visst din blogg betyder säkert skit mkt för dej också men ändå.
  Jag tycker ni bode snacka igenom det och komma fram till att ALDRIG mer snacka skit om varandra och sluta tävla om vem som har mest lästa bloggen, var glad för den andres skull istället?
  Puss, hoppas du funderar på vad jag just skrivit.

 • Anonym

  Det är skönt att först läsa Kissie och Dessies bloggar och asgarva jättemycket för att sedan läsa din blogg som känns mer seriös, med vettiga inlägg och vissa ganska smarta saker. Jag kan inte direkt påstå att du är mer vuxen än fjortis, men iallafall en bra bit påväg. Men jag klandrar dig inte. När man är i din ålder så är det meningen att man ska göra precis samma saker som du gör! Så det är helt normalt, jag var precis likadan om inte värre. Men när man kommer upp i 18-årsåldern är det bara pinsamt! Vill även säga att du passar så sjukt bra i mörkt hår! Och hoppas få se dig i en liten förändring snart;) Keep it up!

 • CAROLINE

  jag har följt dig, kissie och dessie länge nu. jag har alltid sett er som "same shit, different name" ni låg på samma nivå, ni var patetiska, ni var för mig dagens höjdpunkt då jag satt och garvade sönder mig. hoppas du uppmärksammade att jag skrev i dåtid. du har utvecklats enormt mycket på så kort tid för din låga ålder och eftersom du fick hela 80 % av alla röster tycker jag att du inte kunde få bättre feedback än så. ingen är perfekt och vi har alla brister (att DU skulle erkänna det före än 18åring säger väl det mesta) jag hoppas en dag se en mer stilsam och elegant paulina med den stora kollen på dagens fashion (kolla bara in kenzas omvandling, hon kör verkligen all in nu) och snälla, snälla droppa mjukisdräktsfighten, låt dom gå runt och se ut som lodare. ska bli intressant att följa din fortsatta positivautveckling med bloggen! Lycka till!

 • ampelos

  varför ens bry dig om vad folk tycker överhuvudtaget?

 • Mary Louis

  du ska aldrig blogga och provocera för att bli känd, bli känd för den du är och inte för någon du inte är. Att bli hatad av 30.000 läsare är inte direkt bra för psyket. Man mår dåligt och får väldigt dålig självkänsla. Är det värt det?

 • rebecka

  sant, du har lite mer hjärna och lite mindre smink. 🙂

 • Nennie

  Ajajaj, låt inte Dessie reta dig. Du vet ju redan att du är väldigt mycket mognare än hon är. Fortsätt blogga om det du känner för men glöm inte att de som läser din blogg faktiskt inte älskar dig, de tycker om det du skriver. Det är en väldig skillnad, men inte alls dåligt. Det är dock de fina människorna man omger sig med som är viktigast. Lycka till i Livet!

 • S.S

  DU är bättre Paow, helt klart! Det är precis så som du säger, en stor del av de som läser Dessies blogg, läser den för att dom stör sig på henne och för att de vill skratta åt henne. Det märker man även på hennes kommentarer. Få av hennes kommentarer är BRA kommentarer, medans dina är betydligt bättre! Det tyder bara på att dina läsare tycker om dig! Go for it , forsätt din utveckling mot det bättre! Skit i hennes BULLSHIT!

 • stiiine

  Hellre dig än Dessie, man kan läsa din blogg utan att bli arg utan bli glad istället! Du är grymt mycket bättre

 • Vicki

  Såna som är kända för att dom är hatade är roliga ett tag, men blir fort "ute" och försvinner i mängden.

 • Rozi

  Svår fråga…. beror på vilken man tjänar mest på hehe skoja…

 • Emmy

  Du har så rätt paow, du är så mycket bättre än dessie

 • ebba

  du är så mycket bättre en dessie, hon är stort skämt 🙂

 • isabella

  lite mindre känd, jag läser bådas men om jag va tvungen att bara välja en så skulle jag helt klart välja dig ! du är mycket bättre än D !:)

 • Caroline

  Alltså, snälla.. Lägg av att bråka nu Desirée och Paulina.
  Era bloggar bloggar blir bara tråkigare och tråkigare och ni verkar ju inte bråka om så speciellt allvarliga saker. Lös dem utanför bloggen. Ni lägger ju upp inlägg lite då och då om hur mycket ni saknar varandra. Om det är ett sätt att få läsare så funkar det inte, för det finns inget jobbigare i era bloggar än när ni bråkar med varandra och skriver "D" "K" osv. Alla fattar ju vilka ni pratar om i alla fall så skriv namnet istället.

  Jag gillar din blogg starkt Paulina så snälla ändra inte på det genom att ha massa omogna bråk på bloggen.
  Ha de bra. Puss.

 • Anonym

  skit ihenne paow ni har varit vänner förut men hon visar att hon inte behöver dej du behöveri nte henne

 • Anonym

  skit ihenne paow ni har varit vänner förut men hon visar att hon inte behöver dej du behöveri nte henne

 • freja

  du kommer alltid vara bättre än dessie 😀

 • Evelina

  du är så mycket mognare och bättre men ser hennes fotin på sig själv när hon plutar med läpparna så att hon ser ut som en anka och skriver "jag är snyggast, jag är bäst!" och så ser man dig som ler och skriver sånt man vill läsa. jag tycker inte aqtt det är så intressant att läsa någons egotripp blogg D. men din paow är jätte bra o kul och läsa.

  ha en bra dag puss o kram

 • linn

  helt sant ! fortsätt som du gör, du är skitbra tjejen ! <3

 • belli

  måste bara säga att först då jag hörde talas om dessie, kissie och paow(vilket är ganska länge sen) så tänkte jag bara åhnej. haha, så gick jag in på era bloggar, och måste säga att du är inte som man trodde då folk berättade om dig. du är asbra, och så sjukt mycket bättre än dessie och kissie!
  tänkte du ville veta, för det är alltid kul då folk säger man är bättre än andra, eller hur? (;(;
  puss&kram på dig!

 • Anonym

  jag gillar din blogg bättre än äcklet Dessie 🙂

 • Jonna

  Haha, palla Dessie som bara skryter om att hon har mer läsare.. vad spelar det för roll?

  Alla som går in på Dessies blogg går in på den för att få sig ett gott skratt.. så har det alltid varit och kommer alltid att vara.
  Hon slampar sig, beteer sig om en fjortis och verkar totalt korkad .. That's it!

  Du äger, och kommer alltid att göra!
  Sötare, snyggare och mycket bättre 😉

  Peace & Love Bitch, keep up the good work <3

 • linnéa

  Du är så sjukt rolig Paulina, du är liksom itne ute efter uppmärksamheten men får den ändå! Du har kommit långt på ett smart sätt och Dessie är somsagt hatad av alla som läser en blogg (inprincip)
  Hallå! Hon fick en tårta i ansiktet? Säger inte de det mest?

  Nej du Paulina, låt dig inte påverkas av hennes tävlingsinställda tänkande, fortsätt som du gör! Du verkar vara en otroligt smart person! Keep Going!
  Du e grym

 • Lindholm

  Det där stämmer så himla bra! Go paow! Ner med Dessie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Ida

  Hejsan.
  Jag läser era bloggar alla tre, men om någon hade orkat kolla igenom alla miljoner kommentarer så har jag nästan skällt ut dessie i hennes inlägg ibland för hon är helt enkelt för mkt och tror alla vill vara som henne. Vet du? Jag är 20år gammal, betydligt äldre till dig, men vet du? Jag beundrar verkligen dig, ser inte dig som så ung, du lever livet precis som man ska, nu är jag gravid och väntar mitt första barn, jag har tre namn som jag inte kan bestämma mig riktigt av, ett av namnen är paulina och det är faktikst sanning .. Ville bara skirva det , stå på dig tjejen , du rä helgrym . Jag älskar inte dig för jag känner inte dig , men jag ÄLSKAR din perosnlighet som du har här i bloggen 😀

 • bella

  Hâller med 🙂 Diss the Dessie

 • Sandra

  Det är klart man tar lite mindre känd jag förstår mig inte på vrf dessi alltid ska skryta ingen bryr sig . Vi älskar din blogg paulina och vi kommer stanna vid den . Du är mogen och bloggar bra Dessi skämmer ut sig själv .

 • frida

  2009-09-01 @ 10:42:13

  URL: http://fridabergquist.blogg.se/

  Postat av: martina

  avundsjuk kanske? Varför annars bry sig? Haha

 • Anonym

  du har helt rätt, jag läser bara hennes blogg för den är pinsam och så jag kan få skratta!!
  din läser jag för du är en grymt tuff tjej

 • Angelica

  Ja alltså bry dig inte om vad Dessie gör. Din blogg är äkta och du försöker inte vara någon fejkad person eller göra till dig. Vi gillar dig för den du är medans vi läser Dessies blogg för att hon är så puckad 😛

 • Malin - RocknRoll

  Håller med!!! Vad är liksom meningen med att ha många läsare och va känd när ingen vill veta av en? Gilla inte dig heller när jag börja läsa din blogg, men insåg att det var nog för du umgicks med Dessie, för jag tycker betydligt mer om dig nu, och precis, orka liksom masa om 3000 besökare, hon gör fan inget annat än att skryter om "idag hade jag EN besökare mer än igååår!"

 • nattiz

  håller med helt klart! Sen kommer man säkert tjäna mer läsare på det också i slutändan. Men det är ju roligare att bli omtyckt av folk som kommer och berömmer dig för bloggen än att vara hatad och få tårtor i ansiktet (=

  k r a m i s

 • S

  Hahah varför tror du vi läser din blogg lilla gumman?
  Högklassig underhållning! En liten fjortis brud som i varannat inlägg skriver om att du hon (För att citera dig) "Mognat upp" Du tror att bara för att du kan gå och fika på söder utan smink så är du så himla mogen! HAHAHA!!! Din lilla patetiska flicka….ta tag i ditt liv istället, gå till skolan o skaffa dig en utbildning!"Dessi" må vara dummare än tåget, men du lilla gumman, du är fan dummare än rälsen som ligger kvar när tåget kommer!!! Ta dig i kragen för fan!

 • Alexandra

  Eller hur, Dessie är så himla B..

 • Anonym

  fan va du är taskig mot dessie

 • Carro

  Ja, din och Amirs bloggar får besökare för att dom faktiskt är bra, medans Kissie och dessie ligger på toppen för att dom är kul att läsa pga att dom är så Patetiska och för att dem som hatar dem gillar att reta upp dem genom att ge elaka kommentarer. Och dem tar ju självklart åt sig genom sina "svar på tal" Vilket gör det ännu mer patetiskt. När det väl gäller är det dig och din blogg som folk faktiskt gillar, alltså 80% och det säger rätt mycket eftersom du är den med minst läsare, men ändå så väljer 80% din blogg.. Det är inte så konstigt att din blogg inte nämns när tex vakna pratar om patetiska fjårtiz bloggar.. Fortsätt som du gör, för dem kommer folk att tröttna på medans din blogg ligger kvar på toppen.. 🙂

 • Anonym

  PAOW ÄR MYCKEEEET BÄTTRE ÄN DESSIE VA FAN!

 • Sanna

  Du är känd och omtyckt. Inte ens 10 % av dina kommentarer är lika elaka som vissa andra bloggares. Du är fan den enda som är normal, kissie o dessie är så motbjudande .
  Fortsätt som du gör, för om ett tag kommer större delen av sveriges befolkning tröttna på att bli provocerade av översminkade fjortisar .
  OCH DÅ ÄR DU HÖGST UPP PÅ LISTAN !!

 • Cori

  Paow, du har verkligen växt i det du är duktig på, att blogga. Du behöver inte vara känd för att vara intressant. Men set eviga bråket mellan dig och d gör att man tillslut börjar undra om det ni skriver om varandra är vad ni verkligen är vad ni känner eller om ni skriver vad ni tror att vi vill höra. Tillslut är det någon som måste säga förlåt och genom att ha läst din blogg och sett hur du har utvecklats så tror jag att du är kapabel och rätt person att säga just det : förlåt. Även om du inte tycker att du har gjort något fel så är det en princip sak? Hur mycket betydde inte Dessie dig en gång i tiden, jag tycker att alla förtjänar en bästa vän och du och dessie är som skapta för varann. Puss

 • julia

  Dessie skulle vara mer älskar om hon inte skriver om hur snygg hon är hela tiden.. Tror jag iaf, du vet iaf att du har dina brister (fast du är jätte snygg ;p) men Dessie tror sig vara perfekt när hon inte ens är det, jag menar ingen är perfekt men i hennes blogg framstår hon som perfekt. Du är bättre och klokare och mognare än henne! Så det så.

 • Frida

  Du är en förebild för tjejer, och det är så mycket bättre att veta vad man vill än att leka bimbo på internet och övertala tjejer att börja banta. Det är många som ser upp till dig, som jag också gör. Det handlar inte om att få största bloggen med alla läsare och pengarna och det, det bästa (enligt mig) är att du kan vara en förebild till unga tjejer. Att lära oss att inte ta skit från någon annan, att göra vad vi vill utan att de ska drabba andra.. Hellre att unga tjejer blir inspirerade av dig och ha en lite mindre blogg än att ha en blogg som består av tusentals läsare som HATAR dig. Fortsätt som du gör, du är en förebild för många. 🙂

 • anton

  Helt rätt Paow, du har så himla rätt! Du är mycket bättre än D & K tycker jag 🙂

 • Anonym

  Du är mkt bättre en dom, ser upp till dej!

 • Anonym

  helt rätt! man vinner på att vara snäll och trevlig, än hatad !

 • MaddeBus

  Så sant. Inte vill man att 40.000 i sverige ska hata en?

 • Anonym

  i inlägget under verkar de inte som om du inte bryr dig om hur känd du är och såå?

 • Anonym

  helt klart att man är mindre känd.
  och du är så mycket bättre, visst jag läser dessies blogg också, men du är skönare, lite mer jordnära!

 • eMELIE

  skulle hellre vara omtyckt än känd .

  😀

  ääälskar din blogg mest! <3

 • maddiiieee

  du har rätt angående texten, men vem fan har sagt att vi läsare ÄLSKAR dig ?

  btw, så börjar du faktiskt verka lite falsk.. trodde inte de om dig innan när du skrev att bloggen hade gått lite över styr och så, men sedan började du skriva att du spottade på folk på en fest, mucka med blattar, sedan sa tjejen som hade festen att hon blev ledsen när du kallade det för b-fest och du bara skrattade åt henne ?! seriöst , folk har känslor även om inte du har det som "aldrig bölar" . tjejen kanske faktiskt blev ledsen ?! är de så svårt att skriva förlåt ? nej förlåt jag glömde det, du och dessie verkar ju ha svårt för sånt ! 😉

 • glöm dessi, du är värd mer :)

  seriöst, lägg inte ner energi på henne. folk läser hennes blogg för att hon är pinsam och fake. folk läser din blogg för att du är intressant och söt! hon håller ju bara på sådär mot dig för att hon är riktigt jävla avundsjuk på dig. du är värd mycket mer. vi läsare tycker faktiskt om dig! och dessutom så tycker jag att du ska ignorera alla som gnäller på dig i anonyma komentarer. herregud, ja du kanske kopierade någons blogg inlägg, men vet du vad? ALLA gör misstag, du gjorde de bara öppet och du erkände tom att du kopierat de. du har verkligen mognat och jag älskar din blogg, jag älskar att du inte är en ytlig blondin som vissa andra. keep it up, bruden!

 • .

  Tror du missuppfattat ordet 'Beundra'. Ni har nog också ungefär samma läsare då ni ser likadan ut, är i samma IQ-klass som en död bäver och lika narcissistiskt störda som en mentalpatient. Om du vill bräcka tjejen så lär dig då skriva läsligt, en blogg är inte ett enda långt sms =)
  Fin blogg föresten!

 • Anonym

  Bråkar ni igen? Det börjar bli lite störande.. Aja, det är klart att man hellre tar lite mindre läsare fast dom tycker om en, än att ta lite mer läsare fast dom hatar en. Och jag läser Desirées blogg lika mycket som jag läser din blogg, men det finns en stor skillnad, som du säger, din blogg läser jag för att den är bra och för att den är rolig/intressant att läsa. Desirées blogg läser jag för att den är skrattretande och det är roligt att se när hon gör bort sig inför halva stockholm. Tänk liksom när hon blir vuxen, och det kommer ligga bilder på henne på internet som hon säkert kommer ångra då, men då får hon ju skylla sig själv.

  Fortsätt blogga för din blogg äger, puss!

 • Anonym

  AASSSÅ PAULINA JAG KAN INTE BESKRIVA HUR FUCKING BRA DU ÄR !!!! du har så jävla rätt medans dessie tror att hon är nått med sitt fula face och sin töntiga blogg!!!

 • Anonym

  ja precis! fans och läsare är INTE samma sak!

 • SANDRA

  Det roligaste är ju att hon känner sig hotad av dig att du kommer få mer läsare osv, annars hade hon ju absolut inte lagt upp det där osv.
  Jag läser er bådas bloggar å din e bättre! För du skriver om DIG och DITT liv. Hon skriver om sig själv som om hon vore kissie.

 • linn

  vill bara att du ska veta att jag verkligen ser upp till dig.

 • Karolin

  jag gillar att läsa din blogg…för du gör den ganska levande ut =)

 • Anonym

  Dessie är faktis bara pinsam och även om hon säger att hon är en bra människa utanför bloggen och du en dålig så tror man ju inte på de det är ju liksom första intrycket som räknas och genom att skriva så som hon gjort så hatar ju alla henne:P

 • Anonym

  dessie är så töntig :O bry dig inte om hur många läsare hon har! du är bättree!

 • Anonym

  HAHA du är grym! Bra att du hjälper henne att förstå att alla hatar henne 😉

 • Felicia

  Man väljer helt klart mindre känd&omtyckt! Skrev om detta i min blogg för några dagar sen! Skrev även om dig i den, och att jag tyckte din blogg var bra. För den är sjukt bra!

 • elin

  Du krossar dessie totalt paow, det har du alltid gjort. skit i henne!

 • CARRO

  paow, du är så jävla cool brud asså.
  dessie är ingenting. som du skrev om siffrorna, vem bryr sig? du är iaf omtyckt.
  innan va du lite som henne på bloggen, men du har förändrats nu, till det bättre. me like.
  du visar att du är mogen, står för vem du är, och vet att du som alla andra, är en människa, som inte alltid är perfekt. men dessie, hon lever i sin fantasivärld där alla älskar henne och hon är prinsessan, barbien, vad hon nu vill kalla sig. men ska hon nånsin växa ur dendär världen? det verkar inte så. hon skämmer ut sig, och det vet alla hennes läsare också, för ingen älskar henne så som hon tror. okej, kanske finns några 97:or där ute som beundrar henne och vill se ut som henne, men när dom blir äldre kommer dom också förhoppninsvis fatta att de är ute att se ut så där.
  dessie är för gammal för att vara sån, men hon verkar inte fatta det.
  u rock girl, vi älskar dig paow. du är så himla mkt bättre än alla storbloggare!
  fortsätt som du gör, och du kommer komma ännu längre. puss

 • sofia

  mindre känd och omtyckt lätt !

 • JULIA

  hejj jag älskar dig ;o<33

 • JULIA

  DU ÄE MIN FUCKING IDOL ;O

 • Linn

  Du är mycket, mycket bättre än Dessie!
  Men lägg inte ner energi på henne, just ignore!
  Mycket bättre, hon vill säkert bara ha uppmärksamhet 😮
  Du är bäst

 • Kenta

  PAAAOOOW!

  KA-PAAAAOW! .. XD

  okej 🙂 största skilnaden mellan dessie och dig är att dessie tar man inte på allvar, eftersom det måste (!!) vara så att hon själv driver i varenda inlägg hon gör.
  Seriöst, ingen människa beter sig som hon. Hennes bild av både sig själv och världen är väldigt(!!!!) skev.

  Hennes blogg går man bara till när man vill dra en runk, typ.

  Dig däremot finns det faktiskt substans i. Dig och dina blogg-lägg. Du snackar om saker som faktiskt betyder något och är inte genomdrivet ego.
  Dig kan man läsa och förundras över 🙂 …

  .. OCH (!!) dra en runk till ^^ ..

  ..så där ligger du på plus .. 😛 😀 XD

  Do your thing.

 • sofia

  Underbar blogg!
  Undrar bara hur kan du får så många läsare och komentarer?
  Glad om jag får ett svar 🙂
  Kraam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *