Är du helt nöjd med dig själv ?

Nej det skulle jag inte påstå att jag är. Jag har mina brister, men det är jag. Det är bara att acepter, som jag sa innan så strävar jag inte efter perfektion. För det finns inte.

Har du några tips på hur man får bättre självförtroende ?

Kenpiga fråga, kankse att lära sig aceptera hur man ser ut. Jag kan inte påstå att jag är fin utan smink och allt det där löshåret, jag är ingenting utan mina korta klänningar och klackskor. Men det där med att lära sig att acpetera hur man ser ut, det lär man sig med tiden.

Hur kan du vara så smal, tränar du ?! Isf berätta!

Jag är inte speciellt smal, kankse om benen och att jag är liten i kroppen. Jag tränar inte utan har en bra ämnesomsättning, jag gillar inte "fet mat" menar inte att jag aldrig äter donken direkt. Men jag tycket te.x att sallad smakar bättre en en hambrugare. Kankse låter sjukt, men där har ni svaret. Om det finns glass i frysen och frukt på bordet. Så äter jag mycket helldre frukten!

Vad är ditt bästa skönhetstips ?

Kankse låter kosntigt, men drick ett eller flera glas isvatten innan du går och lägger dig. Då får man en fräh morgonandedräkt och känner sig atomatiskt fräshare!

Vad gillar du bäst med din kropp, och vad gillar du minst ?

Låter kankse konstigt, men bäst på min kropp så gillar jag nog mina bröst. Har faktikst fin "form" haha kul va ? Och minst så gillar jag nog min rumpa, den är för liten! Haha..

Är du och Desiree kompisar ?

Den frågan har jag fått för många gånger, ja vi är kompisar inte vänner. Vi umgås inte med hälsar om vi ses.

Saknar du Dessie ?

Jo klart att jag saknar våra stunder tillsammans, vi var ju lite speciella tillsammans. Våran specialitet var att på till Lusch och köpa en varsin badbomb och senare gå hem och bada tilsammans, vi delade på badbomberna och sätte dom senare under armarna och tävlade vem som kunde hålla dom längst eftersom det kittlades. Visst sånna grejer saknar jag, hennes sjuka humor. Men jag känner att vi är på sån olika nivå, så det skulle nog inte funka längre..

Hur blev du och Amir kompisar ?

Ja vad ska man säga, under en tid så chattade jag mkt med tomict*mi. Han älskar ju att hacka på alla som har det minsta fel bara för att själv känna sig bättre. Så han skrev till mig på msn " kom igen så mobbar vi bögjävlen" Men jag kunde inte, jag är för snäll. Så jag la till hnm i stället och hade inte en blekaste aning om vem det var ? Men sen så senare så bestämde vi att vi skulle ses, så jag dessie och Amir möttes i april, två gånger.  Då fastnade jag inte dirket för han utan det var mest han och dessie när vi var med han, det var han som låg och pratade med henne hel nätterna medans jag kände att vi inte klickade. Sen så slutade han höra av sig för att en viss miss K inte gillade det. Lite drygt. Sen så gick det ett par månder utan att jag tänkte på han, sen i början av Juli så träffade jag krille med min gamla kompis Johnny. Då ville krille att jag skulle komma på fest hos hnm och då kände sig amri antlgigen tvungen att vi skulle bli vänner igen eftsrom han trodde att jag var sur. Så han bad om ursäkt och senare så festade vi gärnet tillsammans. Men nu är det jag och han, Paow&bögen. Min älskling♥

Vad tycker du om Krille ?

Han är generös och har dom bästa festerna, kan vara lite dryg ibland. Kramgo när han är full, trevlig och skön 🙂

Varför började du och Kissie bråka ? Vad tycker du om henne ?

Jo för att hon ständigt skrev kränkade saker som riktade sig mot mig, var avundsjuk för att jag var med Amir. Och ja jag tycker inte så mycket om henne, förutom att någon borde sätta henne på plats. Tror inte att hennes stil funnkar så länge till. Men visst om man känner henne är hon trevlig, tyvärr så sätter hon alla under sig.

Posted in: Listor & frågor
Kommentarer (22)

You might also like

Josephine Qvist - DETTA ÄR EN FET JÄVLA KÄFTSMÄLL Josephine Qvist - Caroline Roxy - Jewelry love Josephine Qvist - GLOW MED GLOSSYBOX

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *