Svar på tal

Ibland, men bara ibland förstås, så blir man sååååååååå trött på "trevliga" läsare:

"Som jag skev nyss kanske fjärde kommentaren,så fastnade jag på väggen. Löjligt ska du ha en blogg ska du kunna ta kritik.men upp till bevis 4500 frågor det kan du visa på bloggen,du kan ju visa antal besökare. så visa oss nu,kopiera"

och

"Upp till bevis. Du skriver att du fått 4500 frågor. Kopiera det antalet från bloggen och lägg upp så får vi se sanningen. Så bevisa det.Men du kanske stoppar detta inlägg också,det har du ju gjort i ett par dagar nu. Kritiserar man dig ,så står det oj väggen är i vgen eller nåt sånt och så ska du godkänna det. Men det är väl så att du stoppat oss via ip num,ret,så skriver vi elakt som sanningen är så stoppas vi av väggen"

Just denna person är blockad för han/hon har spammat och skrivit så mycket skit att alla andra läsare INTE behöver se skiten.

Men för att svara på denna intelligenta kommentar:

KOLLA SJÄLV!!!! Alla frågorna finns i kommentarerna! Men du kan väl inte läsa gissar jag? Eller orkar du inte? Det är ju bara knappt 1700 kommentarer att läsa (och jag har skummat igenom alla) och de flesta har flera frågor.

Jag menar bara så här – visst vill jag svara på alla frågor, men puckon som du som inte TROR vad jag skriver behöver ju egentligen INTE läsa min blogg?

Nåväl,  DU förblir blockerad, men jag släpper igenom dina kommentarer ändå när du skriver sansat och inte spammar eller skriver massa dynga. PRecis så gör jag med ett par hundra andra som uppfört sig illa.

Posted in: Listor & frågor
Kommentarer (67)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *