UTVILAD FÖR FÖRSTA GÅNGEN.

Vaknade runt halv av att Chris sa att hon mådde illa, men så blir det om man dricker alkohol 😉 Fast det ska jag inte ens prata om. Men det blev nyktert för mig igår! & det känns skönt! Även fast jag blev tillfrågad av jättemånga, som sa " ta en klunk" "shotta" osv.. Men nejnej, jag hade det rätt så kul ändå igår. Aja whatever, nu ska jag hoppa in i duschen & senare gå och handla någonting att ha på mig…

Har bara ca 650 kr från mina 1000 som jag fick av pappsen igår. För igår så käkade jag, åkte taxi osv.. Men det var en jädrans tur att det var så lång kö till automaten. för att jag älskar nämligen att ta lotter.. Haha jag som är ett lite lottobarn när det gäller att vinna nallar & choklad. Me like!

En otroligt tråkig bild på mig. Men sitter och dricker läsk. COLAN ÄR SLUT! Död åt pappsen ibland alltså..

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Perfect porridge Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Alexandra Nilsson - En dag utan surfning Josephine Qvist - NEW HAIR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *