wakeywakey

Godmorgon alla paow-wannabes!

Vaknade av att Anniepannie ringde till mig och föröskte få upp mig, och ja hon lyckades till slut iallfall. Nu är jag uppe och sitter och äter mion frukost eller vad man nu ska kalla det. En "landgång" lite roligt namn, men hemma hos mamma så består lunchen/frukosten av take away sushi eller liknade. Men jag klagar inte, super gottt ! mm..

Anledningen till att jag var vaken så länge igår var för att jag hade fixat mina naglar ( och nu ska ni få höra en sån typsik paow historia) eller ja jag började med ena handen, målade dom och satte på stenar. Blev skitsnyggt, eftersom jag är så duktig med gelenaglar ( såna som man gör själv). Tills jag tappade bort limmet, så jag letade och letade.. Men tillslut så blev jag förbannad och bet bort alla naglar och dom sitter som sten bkstavligt talat. Jag råkade dra av halva min lillfinger nagel, och jag säger baraAJAJAJAJfultfultfult 🙁 Jag började gråta för att det var så obehagligt usch…  Så jag går upp för att hämta plåster, men hittar inget. Men ist så hittar jag nagellimmet.. Så typsikt mig asså

"hej jag heter paow och jag dricker cola till frukost…"
Posted in: Livsstil
Kommentarer (46)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *