Allting känns såå ytligt

Satt och webbade med Dessie då hon skickade en film där jag kliade mig på näsan. Då kom det upp en film  Paow & Dessie – No matter what. Jag visste ju redan att det fanns en film med oss två, men när jag såg den filmen så började tårarna rinna. 

I slutet när vi umgåtts så har allting känts så falskt. När jag kollar på dom sista videorna jag har inte fattat. Förräns nu. Jag vet hur mycket skit folk snackar om henne. Men det spelar ingen roll, jag orkar inte bry mig. Hon förstör inte mig hon gör mig hel. Hur patetiskt det än låter för att när jag har vart med henne så har jag aldrig mått så bra. Hon har hjälpt mig så mycket, utan henne så skulle jag aldrig kunnat klara mig igenom min svåra sjukdom som jag hade i vintras, utan henne hade jag inte orkat..

Lyssna på låten och kolla på bilderna.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (167)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *