And… we’ve got a winner!

Nu har jag valt ut vinnaren av mjukisdräkten!

Det var inte lätt, hundratals av er, mina fans 😉 , har länkat till mig och jag har läst MASSOR med härliga saker från er, men jag måste ju bestämma mig! Så…

Här är vad vinnaren kommer att få:

Okej, the winner is… Erika Backman!! Från Vasa i Finland!

Läs hennes blogg!

Erika, jag har inte din e-postadress eller någon adress att posta mjukisen till, skriv en kommentar här (jag har din  förra ip-adress så jag ser att det är du) med e-post så kan vi ta resten per mail! Jag publicerar inte kommentarerna på detta inlägg förrän jag läst dem, så din e-postadress ger du bara till mig!

Grattis, kram och ha en underbar kväll!

http://erikabackman.blogg.se/

Posted in: Livsstil
Kommentarer (100)

You might also like

Alexandra Nilsson - Jag är inte svensk! Alexandra Nilsson - Höstshopping.. Caroline Roxy - Jewelry love Caroline Roxy - Tabbouli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *