Ändrade planer

 Jag mår bättre – jag ska på insparken för alla Jensenbarnen – gratis inträde. Jag älskar att vara bloggkändis. Eller jo okej, Annie känner Djn som vann i Kungsträdgården på UNG 08 Stefan. Och vi ska stå på scenen typ.  Najs! Jag lovar att Annie inte knullat DJN.

Måste ta ett snack med honom innan jag börjar doppa k*ken i 13åringar han vill väl inte få Alex Moreno rykte ? Update: DET VAR IRONI ERA TRÖGA DUMMA MÄNNISKOR!? UNDRAR OM ALLA SOM INTE FATTADE DET FÖDDES PÅ SAMMA SJUKHUS SÅ DÄR MAN VAR SÅ SLARVIGA SÅ ATT DOM TAPPADDE VARENDA UNGE I GOLVET. DUMFANAR, FYFAN…

Aja whatever, slut på ironi.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (55)

You might also like

Alexandra Nilsson - Jag är inte svensk! Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER Alexandra Nilsson - Bra och mindre bra saker just nu.. Alexandra Nilsson - Han raggade på mig framför Andreas?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *