Dålig uppdatering… Sorry! + bråk med betongbrudar

Hej allihopa, är sjukt seg.. Så blir det när man åker till Täby mitt i natten och festar med brudar i mjukiskläder som kallade mig för ”stureplansfreak” och jag som inte ens var uppklädd ?! Årets skämt.. 

Bruden som hade ”festen” vad lite rolig, hon ville inte ha oss där men vågade inte kasta ut oss ?! Haha, jag satt och överdrev och lekte dramaqueen för att jag såg hur irriterade dom var på mig. Men det roligaste måste nog vart när jag sminkade mig helt orange och jätte mkt rosa läppstift och satt och kollade ner i flaskan och sa ” hallå jag är kändis ge mig spriiiit! jag måste bli så jävla full!” hahah.. Senare så började dom tjaffsa med Jill & Kristina och då blev Steffi irrterad och balblabla. Vi gick ju ändå bara dit för att möta upp Kiwi, soo whatever ? Aja, jag kommenterade allt som gick att kommentera och Jill garvde henne rakt upp i ansiktet och Steffi sa ” välkommen till betongen” Haha… Herregud.

Det roliga var att vi kom dit och var trevliga, men pojkflickorna tyckte tydligen att det var jobbigt att killarna gav oss uppmärksamheten och att vi var ” lite för fina” hhahha..

Tex så var det en tjej som festade i sin pappas lägenhet två veckor efter att han hade dött, då klagade Jill på ”ofta man tar hem folk om det är så stökigt”. Hon bad Jill vara känslosam men hon skrattade henne rakt upp i ansiktet medans Frida ( betongbruden) stog och skrek äckel och hora. Kallade mig gråhårig. Osv.. Sen så satt jag och kommenterade hennes skor, så hon puttade till mig och jag puttade tillbaka. HAHA

Ogillar svenskar som leker ”blattar” också (!)update:okej jag menar, om man har svenskt ursprung, och går runt och säger län och brääh. Gud var rasistiskt jag är, HAHAHAHAHA dumma jävla korkade f*cking människor ibland asså som inte fattar.

Men egentligen så borde jag se positivt på det hela. För utan mjukisbrudarna så skulle inte…
Haha roligaste kvällen, gud vilken bitch jag är. + jag är ett levande bevis på att man kan ha kul utan alkohol 😉

(Visited 8 times, 1 visits today)

96 Comments

 1. Anonym september 6, 2009 at 8:53 e m

  Haha, du låter som en rolig person 🙂

  Reply
 2. Anonym september 6, 2009 at 8:56 e m

  säj var i täby du va?

  Reply
 3. EMMI september 6, 2009 at 8:56 e m

  haha, "jag måste bli full" xD

  Reply
 4. Anonym september 6, 2009 at 8:57 e m

  Jaha,nu jämnför du denna stöda brud med blattar?
  Oh yes,du är ju INTE rasist? haha!
  Vet inte om jag ska skratta eller gråta….:O

  Reply
 5. Leila september 6, 2009 at 8:57 e m

  Eh okej. .
  "Tex så var det en tjej som festade i hennes pappas lägenhet två veckor efter at han hade dött, då klagade Jill på " ofta man tar hem folk om det är så stökigt". "

  Va är man för känslokall människa om man säger så till en person som har förlorat sin pappa? Kanske jag som missuppfattar meningen, men fyfan.

  Reply
 6. Leila september 6, 2009 at 8:57 e m

  Eh okej. .
  "Tex så var det en tjej som festade i hennes pappas lägenhet två veckor efter at han hade dött, då klagade Jill på " ofta man tar hem folk om det är så stökigt". "

  Va är man för känslokall människa om man säger så till en person som har förlorat sin pappa? Kanske jag som missuppfattar meningen, men fyfan.

  Reply
 7. Anonym september 6, 2009 at 8:58 e m

  du har väkligen överträffat dig själv :S

  Reply
 8. leila september 6, 2009 at 8:59 e m

  Det märks att du börjar försöka provocera igen, och låt mig bara säga att det verkligen är sorgligt pao. du är mycket bättre när du skriver saker utan att snacka skit om folk. Och sluta upp med rasistsnacket, det visar bara hur okunnig och dum i huvudet man kan vara.

  Reply
 9. Anonym september 6, 2009 at 9:04 e m

  omg

  Reply
 10. MARCUS september 6, 2009 at 9:04 e m

  du får bättra på din stavning?

  Reply
 11. olivia september 6, 2009 at 9:11 e m

  haha ojdå!

  Reply
 12. Anonym september 6, 2009 at 9:15 e m

  Din blogg är bättre förresten när du är gullig & snäll. Men nu börjar du provocera för mycket, eller är du verkligen så hemsk som du framställer dig? Slåss, spottar, kaxar, tror att du är nåt…?

  Reply
 13. Isabel september 6, 2009 at 9:17 e m

  Fyfan va känslokall..
  Det där med att skratta åt nån upp i ansiktet på den när denns pappa har dött? Helt seriöst sjönk min repekt för dig paow. Sen hon kanske festade för att hon ville glömma bort känslor och allt sånt. Men vafan. Det var jävligt lågt. Man gör inte så… Speciellt inte när hon bad den där jill att va känslosam.

  FYFAN PAOW .

  Reply
 14. Sara september 6, 2009 at 9:18 e m

  Grattis!

  Reply
 15. Karolina september 6, 2009 at 9:18 e m

  Låter som en galen kväll!

  Reply
 16. Anonym september 6, 2009 at 9:18 e m

  falsekn ? 😮 haha du är skön 😀

  Reply
 17. Anonym september 6, 2009 at 9:21 e m

  du är ju farlig…..

  Reply
 18. Martina september 6, 2009 at 9:21 e m

  Men inte får man ha kniv, vännen. Haha, du är ju för go men sånt kan vara farligt you know;) Var rädd om dig i stället!

  Kika in på en rosa och kärleksfull blondinblogg som handlar om allt mellan himmel och jord. Jag skriver om det som faller mig in för dagen:) Om shopping, vardagen och den kommande flytten till Stockholm:) Lämna en söt kommentar och du får en tillbaka; Puss puss

  Reply
 19. nathalie september 6, 2009 at 9:23 e m

  alltså wtf..
  hur kan man ens säga så till nån som just förlorat sin pappa liksom, skratta henne rakt upp i ansiktet? den där jill verkar som en jävla fuckad bitch och du med.

  Reply
 20. Anonym september 6, 2009 at 9:24 e m

  Shit det är inte bara ditt osammanhängande, illa skrivna skriftspråk som suger tjurballe, utan även hela din jävla personlighet. Du är på utsidan, under fult sminkoch plasthår, skitsöt och säkert går även ditt liv att styra upp till att bli något annat än en misär av dåliga sminkningar, skabbigt löshår och total ignorans. Kom igen, skaffa reella kunskaper och en rejäl dos ödmjukhet så slipper du bli nästa Linda Rosing, riksluder och löje!

  Reply
 21. Patricia september 6, 2009 at 9:28 e m

  Först så säger du att du inte har nåt emot indvandrare, utan blattar. Eftersom att blattar enligt dig inte är invandrare utan det är en "stil", så det kan vara både utlänningar och svenskar. Nu helt plötsligt ogillar du när svenskar leker blattar? Men hallå? Vad hände med hela grejen att blattar enligt dig är en stil och inte ett ursprung? Nu bevisar du ju bara dina rasistiska åsikter. Och vrf tycker du inte om när svenskar leker blattar? Det är ju deras stil, eller måste alla svenskar vara "fina flickor", prata ren svenska, gå klädda i klackar och klänning varje dag. Eller det kanske beror på att du är så van vid att det alltid är invandrare som är så, eftersom att du flera gånger uttryckt dig om det? Men tydligen så finns det svenskar där ute som inte heller är guds bästa barn, chockerande!

  Reply
 22. Hanna september 6, 2009 at 9:29 e m

  Satan vilket pucko du är!
  Du måste för i helskotta börja lära dig att bete dig som en 15åring. Du har inget att göra på fester om du bara beter dig sådär varje gång.

  Du känns så onödig.

  Reply
 23. malin september 6, 2009 at 9:29 e m

  sluta upp med det där.. visa att du är så mogen som du säger att du är. kom igen paow, vi gillar dig som den snälla rara seriösa tjejen.. inte den provecerande bitchen. det finns redan två sådana i denna bloggvärld och dom är avskyvärda, du är så mycket bättre!

  Reply
 24. LinA - jävligt ärlig september 6, 2009 at 9:30 e m

  paow , helt seriöst. vad har det blivit av dig?
  i vartannat inlägg skriver du att du måste skärpa dig,flytta hemifrån, börja, plugga, jobba what ever.

  så hackar du ner på alla sorters människor. är du så bra då? jag säger inte att jag är det, men fan. stå för dig.

  bruden igår kanske inte ens ville att du skulle klampa in med dina vänner, visa respekt? och det där med flickans papap som gått bort, nu har du fan gått för långt? hur kan dus äga så? tänk om det vore din pappa. fan skärp dig, ska du inte vara en bättre förebild än dessie och kissie?!?!

  fan, gillar ju dig och din blogg. men tänk ett steg före. och du var ju inte ens FULL

  förresten, hette tjejen Frida Wikström? stackarn, det var fan hennes födelsedag

  Reply
 25. Anonym september 6, 2009 at 9:31 e m

  Lilla Paulina Danielsson, detta var bland det äckligaste inlägg du lagt in, i mina ögon är du en oerhört respektlös liten fjortis, hur lågt kan man sjunka, darrar av ilska, snälla, mogna?? Eller, tänk efter..

  Reply
 26. MAJKU september 6, 2009 at 9:31 e m

  OJDÅ detta ska polisanmälas 🙂

  Reply