Hej allihopa, är sjukt seg.. Så blir det när man åker till Täby mitt i natten och festar med brudar i mjukiskläder som kallade mig för ”stureplansfreak” och jag som inte ens var uppklädd ?! Årets skämt.. 

Bruden som hade ”festen” vad lite rolig, hon ville inte ha oss där men vågade inte kasta ut oss ?! Haha, jag satt och överdrev och lekte dramaqueen för att jag såg hur irriterade dom var på mig. Men det roligaste måste nog vart när jag sminkade mig helt orange och jätte mkt rosa läppstift och satt och kollade ner i flaskan och sa ” hallå jag är kändis ge mig spriiiit! jag måste bli så jävla full!” hahah.. Senare så började dom tjaffsa med Jill & Kristina och då blev Steffi irrterad och balblabla. Vi gick ju ändå bara dit för att möta upp Kiwi, soo whatever ? Aja, jag kommenterade allt som gick att kommentera och Jill garvde henne rakt upp i ansiktet och Steffi sa ” välkommen till betongen” Haha… Herregud.

Det roliga var att vi kom dit och var trevliga, men pojkflickorna tyckte tydligen att det var jobbigt att killarna gav oss uppmärksamheten och att vi var ” lite för fina” hhahha..

Tex så var det en tjej som festade i sin pappas lägenhet två veckor efter att han hade dött, då klagade Jill på ”ofta man tar hem folk om det är så stökigt”. Hon bad Jill vara känslosam men hon skrattade henne rakt upp i ansiktet medans Frida ( betongbruden) stog och skrek äckel och hora. Kallade mig gråhårig. Osv.. Sen så satt jag och kommenterade hennes skor, så hon puttade till mig och jag puttade tillbaka. HAHA

Ogillar svenskar som leker ”blattar” också (!)update:okej jag menar, om man har svenskt ursprung, och går runt och säger län och brääh. Gud var rasistiskt jag är, HAHAHAHAHA dumma jävla korkade f*cking människor ibland asså som inte fattar.

Men egentligen så borde jag se positivt på det hela. För utan mjukisbrudarna så skulle inte…
Haha roligaste kvällen, gud vilken bitch jag är. + jag är ett levande bevis på att man kan ha kul utan alkohol 😉

Posted in: Fester
Kommentarer (96)
 • Anonym

  Haha, du låter som en rolig person 🙂

 • Sofia - My life story

  Ojoj :O ..

  har en tävling på bloggen, var med vettja 🙂

 • Anonym

  säj var i täby du va?

 • EMMI

  haha, "jag måste bli full" xD

 • Anonym

  Jaha,nu jämnför du denna stöda brud med blattar?
  Oh yes,du är ju INTE rasist? haha!
  Vet inte om jag ska skratta eller gråta….:O

 • Leila

  Eh okej. .
  "Tex så var det en tjej som festade i hennes pappas lägenhet två veckor efter at han hade dött, då klagade Jill på " ofta man tar hem folk om det är så stökigt". "

  Va är man för känslokall människa om man säger så till en person som har förlorat sin pappa? Kanske jag som missuppfattar meningen, men fyfan.

 • Leila

  Eh okej. .
  "Tex så var det en tjej som festade i hennes pappas lägenhet två veckor efter at han hade dött, då klagade Jill på " ofta man tar hem folk om det är så stökigt". "

  Va är man för känslokall människa om man säger så till en person som har förlorat sin pappa? Kanske jag som missuppfattar meningen, men fyfan.

 • Anonym

  du har väkligen överträffat dig själv :S

 • leila

  Det märks att du börjar försöka provocera igen, och låt mig bara säga att det verkligen är sorgligt pao. du är mycket bättre när du skriver saker utan att snacka skit om folk. Och sluta upp med rasistsnacket, det visar bara hur okunnig och dum i huvudet man kan vara.

 • MARCUS

  du får bättra på din stavning?

 • Anonym

  Din blogg är bättre förresten när du är gullig & snäll. Men nu börjar du provocera för mycket, eller är du verkligen så hemsk som du framställer dig? Slåss, spottar, kaxar, tror att du är nåt…?

 • Isabel

  Fyfan va känslokall..
  Det där med att skratta åt nån upp i ansiktet på den när denns pappa har dött? Helt seriöst sjönk min repekt för dig paow. Sen hon kanske festade för att hon ville glömma bort känslor och allt sånt. Men vafan. Det var jävligt lågt. Man gör inte så… Speciellt inte när hon bad den där jill att va känslosam.

  FYFAN PAOW .

 • Karolina

  Låter som en galen kväll!

 • Anonym

  falsekn ? 😮 haha du är skön 😀

 • Anonym

  du är ju farlig…..

 • Martina

  Men inte får man ha kniv, vännen. Haha, du är ju för go men sånt kan vara farligt you know;) Var rädd om dig i stället!

  Kika in på en rosa och kärleksfull blondinblogg som handlar om allt mellan himmel och jord. Jag skriver om det som faller mig in för dagen:) Om shopping, vardagen och den kommande flytten till Stockholm:) Lämna en söt kommentar och du får en tillbaka; Puss puss

 • nathalie

  alltså wtf..
  hur kan man ens säga så till nån som just förlorat sin pappa liksom, skratta henne rakt upp i ansiktet? den där jill verkar som en jävla fuckad bitch och du med.

 • Anonym

  Shit det är inte bara ditt osammanhängande, illa skrivna skriftspråk som suger tjurballe, utan även hela din jävla personlighet. Du är på utsidan, under fult sminkoch plasthår, skitsöt och säkert går även ditt liv att styra upp till att bli något annat än en misär av dåliga sminkningar, skabbigt löshår och total ignorans. Kom igen, skaffa reella kunskaper och en rejäl dos ödmjukhet så slipper du bli nästa Linda Rosing, riksluder och löje!

 • Patricia

  Först så säger du att du inte har nåt emot indvandrare, utan blattar. Eftersom att blattar enligt dig inte är invandrare utan det är en "stil", så det kan vara både utlänningar och svenskar. Nu helt plötsligt ogillar du när svenskar leker blattar? Men hallå? Vad hände med hela grejen att blattar enligt dig är en stil och inte ett ursprung? Nu bevisar du ju bara dina rasistiska åsikter. Och vrf tycker du inte om när svenskar leker blattar? Det är ju deras stil, eller måste alla svenskar vara "fina flickor", prata ren svenska, gå klädda i klackar och klänning varje dag. Eller det kanske beror på att du är så van vid att det alltid är invandrare som är så, eftersom att du flera gånger uttryckt dig om det? Men tydligen så finns det svenskar där ute som inte heller är guds bästa barn, chockerande!

 • Hanna

  Satan vilket pucko du är!
  Du måste för i helskotta börja lära dig att bete dig som en 15åring. Du har inget att göra på fester om du bara beter dig sådär varje gång.

  Du känns så onödig.

 • malin

  sluta upp med det där.. visa att du är så mogen som du säger att du är. kom igen paow, vi gillar dig som den snälla rara seriösa tjejen.. inte den provecerande bitchen. det finns redan två sådana i denna bloggvärld och dom är avskyvärda, du är så mycket bättre!

 • LinA - jävligt ärlig

  paow , helt seriöst. vad har det blivit av dig?
  i vartannat inlägg skriver du att du måste skärpa dig,flytta hemifrån, börja, plugga, jobba what ever.

  så hackar du ner på alla sorters människor. är du så bra då? jag säger inte att jag är det, men fan. stå för dig.

  bruden igår kanske inte ens ville att du skulle klampa in med dina vänner, visa respekt? och det där med flickans papap som gått bort, nu har du fan gått för långt? hur kan dus äga så? tänk om det vore din pappa. fan skärp dig, ska du inte vara en bättre förebild än dessie och kissie?!?!

  fan, gillar ju dig och din blogg. men tänk ett steg före. och du var ju inte ens FULL

  förresten, hette tjejen Frida Wikström? stackarn, det var fan hennes födelsedag

 • Anonym

  Lilla Paulina Danielsson, detta var bland det äckligaste inlägg du lagt in, i mina ögon är du en oerhört respektlös liten fjortis, hur lågt kan man sjunka, darrar av ilska, snälla, mogna?? Eller, tänk efter..

 • MAJKU

  OJDÅ detta ska polisanmälas 🙂

 • Anonym

  läs allas kommentarer så kanske du börjar tänka till min vän!

  vi älskade ju din blogg när du var DU! va dig själv och provocera inte som D & K, du får läsare ändå! det vet du

 • Meriam

  Exakt samma sak har hänt mig, jag bråkade med en stor tjej – o hon slog mig ; som försvar drog ja upp en fick kniv – o skar henne i armen (försökte putta bort henne) ..
  Det va Inte självförsvar eftersom att ja "trappade upp" det hela (från våld till "vapen" haha).
  Självförsvar e när man använder våld – när man inte har någon annan utväg.
  Så sa de till mig iaf, ja hade tur som ej anmäldes…

  Så, gör inte om de om du inte vill polisanmälas

 • DEKA

  det är olagligt att bära vapen gumman 🙂

 • Amanda

  "Jag är inte nån fjortis, jag passar på krogen!" Haha okej vad fan är inte det för jävla fjortisbråk du skapar varenda gång du är på fest då? STÖRSTA FJOLLAN EVER!

 • ellie

  Snälla Paulina ta åt dig vad alla säger i det här inlägget! Vi älskar din blogg för du är verkligen dig själv, men nu vette fan.. sluta provocera som D och K och var dig själv istället! du får mycket mer besökare på det sättet!

 • Derry. stolt blatte!

  Asså du är sjuk. Din cp kärring de är inte bara blattar som bråkar. de är svenskar också. Ni svenskar tror ni är så "perfekta" men ni är inte ett skit. speciellt du! gömmer dej bakom allt horr smink !

 • Emma

  HAHAH. fan ni är så roliga. Och fok tar er påallvar och tror inte ens att du skämtar. Hallåå lite humor måste ni ha!
  HAHAHHAHA!

 • Anonym

  jävla tönt asså, du behöver en fett box så dina fula tänder ramlar jävla orre

 • PuffinBoo

  Okej nu sjönk du i mina ögon…behöver inte säga så mkt mer för det har dem flesta redan skrivit ovanför . men en sak…MOGNA!

 • fia

  Och det där skulle vara häftigt eller?

 • JOHANNA

  Brott mot knivlagen heter det och det är inte självförsvar.

 • Emma

  Du verkar bara sjukt jävla omogen , ofta man ens skrivet sånt här i sin blogg där typ alla kan läsa.. Inte häfitgt någonstans om du nu tror det .. Väx upp , lill skit !

 • maria

  skulle vara bra om du kontrollerade din stavning,är betydlogt enklare och mer intressant att läsa om stavningen är rätt.

  peace

 • BUNNY SAYS ; Get your shit togheter little girl

  Du vet om att hon kan anmäla dig för olaga hot samt brott mot knivlagen eftersom att du stod och viftade med en kniv? 🙂 Stackare, inget körkort för 08:an yes

 • Anonym

  Gumman, du behöver inte ens anstränga dig till att göra ditt FUCKING ansikte oranget. Du är det ändå HELA FUCKING TIDEN, DIN ÄCKLIGA FJORTIS!

 • Emmha

  Det räknas nog inte som självförsvar utan "Hot med dödligt vapen"

 • je-nn-ifer @ bdb ! malmööööö

  hahahah shiet, alla klagar och värsta :O
  själv tycker jag du verkar en riktigt fet person jag svär hahaha 😉 kiiiing! alla ska bara hålla käften som snackar skit, paow riktigt fet brud som vågar stå för vad hon tycker oavsätt om person är stor som ett hus hahaha! fan vad skön du är, hahaha fettaste bruden lättt 😀

 • Anonym

  1. DET VAR INTE PAOW SOM SKRATTADE TJEJEN UPP I ANSIKTET! LÄS FÖRFAN!

  2.SNÄLLA?! RASIST? NI ÄR SÅ JÄVLA TÖNTIGA SOM TAR ÅT ER. ÄH GO PAOW,SKRIV VAFAN DU VILL

 • camilla

  hur kan man skratta en person rakt upp i ansiktet som förlorat sin pappa?
  jag har förlorat min mamma och om en ful skitunge som du någonsin skulle yttra dig om henne skulle du inte skrattat mig rakt upp i ansiktet, bara man blåser på dig går du väl av

 • Mindou

  MEN SLUTA PROVOCERA

  det som gick så bra för dig innan? vafan gördu?

 • camilla

  och jag märkte en sak när jag läste dina kommentarer, alla som yttrar sig och är kaxiga vågar inte ens skriva sitt namn.
  men det är väl bra att hon har en liten idol som skrev här ovanför 🙂

 • Sara

  Fan vilken fjortisstil… springa runt på fester och bråka! Började läsa din blogg ganska sent men tyckte ändå att du var sjukt mycket bättre en dessi och kissie. men på senaste tid så har du börjat bli som dom. så jävla fjortis. Du är inte ett dugg bätre än dom. Du försöker bara spela bättre! Om du vill lyckas med din karriär så gör det på ett ödmjukt sätt. så att man kan ta dig på allvar. har ju slutat läsa kissie och dessie för att det är påhitt allt. trodde du var äkta. man kan vara bitch med stil, istället för en fjortis.!!

 • Anonym

  Haha fyfan, har börjat läsa din blogg nu på senare tid och har insett att du verkligen suger på att stava..Jag tycker absolut att du borde försöka bättra på det!
  Och sen tycker jag det är så himla patetiskt att du ta efter Dessie och Kissie's stil att leka dum och blond, ja trodde att du var lite smartare än dom, men ja kanske hade fel?

 • Anonym

  du har själv vart en av dom där wannabe´s, du sa själv bree,lään, walla o allt så klappa käft!

 • Anonym

  HATA ALLA ÄCKLIGA BLATTAR SOM TAFFSAR OCH ÄCKLAR SIG ÖVERHUVUDTAGET DE E PÅGRUND AV DOM SOM ALLA SVENSKA FJORTISAR BRYTER!!!!! bORT MED DOM, SKICKA HEM DOM TILL DJUNGELN förfan

 • Jennifer

  Gud, du verkar inte varit i betongen förut kan jag säga dig täby är ingen jävla betong åk till bagarmossen och andra förorter så ser du vad betongen är. haha du är rolig du!

 • jess

  Fyfan vad omogen du är.. Lär dig stava innan du klagar på andra. Man fattar ju fan inte ens vad du försöker säga mer än att du bevisar att du är dum i huvudet som tycker att det är okej att säga taskiga saker till någon som just har förlorat sin pappa. Jävla fjortisidiot! Börja i skolan. Tro mig – du behöver det. Snacka aldrig om dina egna patetiska problem och tro att någon skulle bry sig, för du har ju verkligen noll respekt för andra som har råkat ut för betydligt värre saker än du.

 • emma

  "Sen så satt jag och kommenterade hennes skor, så hon puttade till mig och jag puttade tillbaka. Då slog hon mig då tog jag upp en fickkniv (?) hallå hon var ju typ 100 gånger så stor som mig, men jag måste ju marker lite ( och nej kniven var inte min) men det räknas som självförsvar eller hur ?" Kanske var liiiiite onödigt att skriva det första gången om du nu tog bort det senare, haha lilla gumman du kan bli polisanmäld för att du hotar en med fickkniv, du är ju sjuk kvinna. Jag som hade en bra åsikt om dig, men du sjunker bara mer och mer i mina ögon. Sluta bete dig som om du är 7 år, väx upp!

 • n'

  Aso äckliga fjortis hora har du inge fucking liiv?
  ja ska visa dej kniv upp i götten fattaru?
  va ere du sitter o snackar skit om förorsbrudar o dedär ni står o garvar nån rakt upp i ansiktet när hon förlora sin pappa va ere för äckli stil du kör me fan??
  aso du borde passa dej som fan du kmr få så mkt stryk av nån någon dag ja drver inte.
  Smuts bre..

 • n'

  Aso äckliga fjortis hora har du inge fucking liiv?
  ja ska visa dej kniv upp i götten fattaru?
  va ere du sitter o snackar skit om förorsbrudar o dedär ni står o garvar nån rakt upp i ansiktet när hon förlora sin pappa va ere för äckli stil du kör me fan??
  aso du borde passa dej som fan du kmr få så mkt stryk av nån någon dag ja drver inte.
  Smuts bre..

 • n'

  Aso äckliga fjortis hora har du inge fucking liiv?
  ja ska visa dej kniv upp i götten fattaru?
  va ere du sitter o snackar skit om förorsbrudar o dedär ni står o garvar nån rakt upp i ansiktet när hon förlora sin pappa va ere för äckli stil du kör me fan??
  aso du borde passa dej som fan du kmr få så mkt stryk av nån någon dag ja drver inte.
  Smuts bre..

 • n'

  Aso äckliga fjortis hora har du inge fucking liiv?
  ja ska visa dej kniv upp i götten fattaru?
  va ere du sitter o snackar skit om förorsbrudar o dedär ni står o garvar nån rakt upp i ansiktet när hon förlora sin pappa va ere för äckli stil du kör me fan??
  aso du borde passa dej som fan du kmr få så mkt stryk av nån någon dag ja drver inte.
  Smuts bre..

 • n'

  Aso äckliga fjortis hora har du inge fucking liiv?
  ja ska visa dej kniv upp i götten fattaru?
  va ere du sitter o snackar skit om förorsbrudar o dedär ni står o garvar nån rakt upp i ansiktet när hon förlora sin pappa va ere för äckli stil du kör me fan??
  aso du borde passa dej som fan du kmr få så mkt stryk av nån någon dag ja drver inte.
  Smuts bre..

 • Matilda

  Paulina Danielsson! Ta åt dig av kommentarerna. Vi, dina läsare. Vill inte att du ska bli som K eller D. Vi vill inte ha ännu en provocerande fjortis. Vi vill ha dig, precis som du är. Jag förstår att du känner dig stressad över att D fått fler läsare. Men hellre 30000 (eller vad det nu är) läsare som tycker om dig istället för 40000 läsare som hatar dig. Håller du inte med mig? Jo det vet jag att du gör eftersom att du själv sagt det.

  Anpassa dig lite. Skriv inte allt som kommer upp i ditt huvud. Folk blir irriterade. Och om du vill ha en bra blogg med många läsare ska du uppdatera INTE provocera. Jag tycker om dig och din blogg hur mycket som helst. Jag vet att du är småkaxig och är rak på sak, det har jag förstått från början. Så jag blir inte förvånad när du skriver sånt här. Men skriv inte sånt här bara för att provocera. Jag kollar din blogg varje dag för att se vad du gör, hur du mår. Inte för hur snygg du tycker att du är. Puss på dig. Hoppas verkligen du tar åt dig. Annars förlorar du nog ett antal läsare… Puss

 • Anonym

  MEN DIN JÄVLA FITTTAAAAAAAAAAAA .. VEM FAN TROOOOOOR DU ATT DU ÄR EGENTLIGEN? DIN JÄVLA FJORTIIISFANSKAP .. KOM SÅ SKA JAG VISA DIG EN KNIV I DITT FULA ANSIKTE PÅ DIG!
  TROR DU ATT DU ÄR NÅNTING SOM SITTER OCH DRVER MED FOLK O SNACKAR SÅ MKT SKIT ELLER? DIN MOBBADE FANSKAP, INGEN VILL HA DIG PÅ NÅN FEST ENS, DU TRÄÄÄÄNGER DIG SÄKERT IN, ANNARS VEM FAN VILL BJUDA IN EN SÅN JÄVLA ORRE SOM DIG, SNOOORUNGE, DU BEHÖVDE VERKLIGEN INTE LEKA NÅTT O KLETA MASSA SMINK PÅ DITT FULA ANSIKTE SOM REDAN ÄR ORANGE OCH HAR EN MASSA ÄCKLIGT ROSA FJORTIS SMINK!!

  DU ÄR SÅÅÅÅÅÅ SKABBIG, DU HAR INGET LIV, FESTAR DYGNET RUNT O BLIR FULL PÅ EN CIDER, SÄKERT! OCH FÖREBILD, HAHA DET ÄR FAN DET SISTA DU VERKLIGEN ÄR, INGEN SKILLNAD MELLAN DIG, KISSIE OCH DIN FJORTISKOMPIS DESIRE!!
  SAMMA SKIIIT ALLA TRE!

  SÅ GE FAN I ATT SKRIV SÅ MKT SKIT OM BLATTAR, ÖVERHUVUDET OCH EN MASSA SOM DU TILL OCH MED GJORT NU I DET HÄR INLÄGGET!
  OCH JOOOOOOO DU TAR ÅT DIG SOM FAAAAN AV ALLA ELAKA KOMMENTARER SOM DU FÅR UTAV OSS, SÅ LEK FAN INTE DIN SKITUNGE, JÄVLA TÖNTJÄVEL. FÖR DU HAR BEVISAT VID FLERA TILLFÄLLEN ATT DU HAR GJORT DET, GENOM ATT SKRIVA ETT NYTT INLÄGG OM DET FOLK HAR KOMMENTERAR TILL DIG, DOM DET DÄRA MED PERSONEN SOM SKREV OM UTLÄNNINGARNA OSV, SÅ SHUT THE FUCCKKK UP!

  + EN SAK TILL, DINA LÄSARE ÄR ENDAST FJORTISAR I DIN ÄCKLIGA ÅLDER SOM TROOR ATT DU ÄR EN FÖREBILD, MED ANDRA ORD ÄR DOM LILA FÖRVIRRADE SOM DIG!

  SKAFFA DIG FÖR FAN ETT LIV!

 • felicia

  hahaha paow du är fan grym! 😀

 • minna

  Du är ju värsta mobbaren! Sluta ta ut dina egna misslyckanden på andra. Gör något viktigt, typ som att börja i skolan. Jävla looser. Du är ju absolut ingen utan den här bloggen och den kommer inte vara populär för evigt.

 • Anonym

  Grymt..men kanske lite omoget…

 • LL

  du är inte okej, har läst många kommentarer och många handlade om att folk har tappat respekten för dig och ja jag kan inte mer än hålla med! Du är INTE okej paow..

  Och ett tips lär dig skiva riktigt och stava som en normal person men justde du är ju inte normal.. tycker fan synd om dig!!

 • Anonym

  Jag skulle föredra att vara en "hobby-blatte" än att vara en jävla white-trash brud som du verkar vara. Lilla gumman, väx upp.

 • BIMBO

  jag håller med dig helt!!!!

  hellre en white-trash än blotte 😉

  VAD TYCKER NI ATT JAG ÄR?

  VÄRLDENS BÄSTA & SNYGGASTE?
  VÄRLDENS BÄSTA & HETASTE?

  eLLeR bÅdA???

 • alto

  ey0 man leker inte me förortsbrudar fattaru bre? Du är en patetisk liten slampa försto du eller? Akta dig så jag inte skickar hela betongen på dig lään?

 • NICOLEH

  1. var inte du själv svenne som lekte blatte förut??
  2. Täby är ingen fucking betong!

 • Simon

  Tyresö är ju mer betong en vad Täby är?

  Täby är Sveriges tredje rikaste kommun efter Danderyd och Lidingö…vet inte vart Tyresö placerar sig men kan inte säga att jag är inte imponerad av varken granringen, tyresö centrum eller nåt i närheten! Brevik är däremot inte betong!

 • Anonym

  Fattar inte varför du skrattar… Låter inte som att den där kvällen var ett dugg kul… Hade du roligt, paulina? Nej, du borde bli snällare. Finns inget värre än kaxiga, stöddiga tjejer.

 • linda

  SNÄÄÄÄÄÄÄÄÄLLA, man börjar ju nästan gråta. tycker så äckligt synd om er idioter som måste leka någon ni inte är bara för att kunna säga att n har en miljon läsare? Säger som många andra, KENZA är den enda som kommer ta sig någonstans i livet, för hon är sig själv, du var påväg du också men kanske ska du inte klaga allt för mkt på D? Du framstår inte bättre själv ska du veta!

 • linda

  SNÄÄÄÄÄÄÄÄÄLLA, man börjar ju nästan gråta. tycker så äckligt synd om er idioter som måste leka någon ni inte är bara för att kunna säga att n har en miljon läsare? Säger som många andra, KENZA är den enda som kommer ta sig någonstans i livet, för hon är sig själv, du var påväg du också men kanske ska du inte klaga allt för mkt på D? Du framstår inte bättre själv ska du veta!

 • H

  ibland ploppar det upp inlägg om hur dåligt du mår och att Amir är den enda riktiga vännen du har och som du verkligen kan lita på och att alla andra bara försvinner…
  du har inte funderat på att det kanske är ditt beteende som gör att folk inte vill hänga med dig? Visst, vänner kommer och vänner går… men har man en sådan här attityd så går vännerna men inte kommer det några nya.

  Hoppas hur som helst att all sörja är en fasad och att du verkligen mår bra… det verkar inte så tyvärr.

  Pepp paow pepp!

 • Erica - Nertill77

  Du lyckas då alltid =)

  //Erica – Påväg ner till 77kg.

 • Anonym

  VÄLDIGT moget! grow up. snorunge!!!!!!

 • Anonym

  Haha paow, sen när har du börjat umgås me 95or?

 • nadia

  var det inte du som sa att blattar inte har något med invandrare att göra, att det är en stil ? och i så fall så kan väll svenskar också vara "blattar". bestäm hur du sak ha det, snälla..

 • FELICIA

  seriöst fyFAN VILKEN OSÄKER MÄNNISKA DU VERKAR VARA ! annars hade du inte betett dej som världens fjortis. alla ni e likadana.-dessie,paow,kissie. äckliga fejkfjortisar. alla har löshår. alla e fejkblonda. förutom kissie som e gul o du som e gråhårig. ja-tagga ner lite med silvershampot??
  haha fyfan va mobbad du måste va i din skola xD om du ens går i skolan .så illa som du stava. töntigt att en liten fjortis tror att den e så jävla mogen. coolast. o allting kretsar kring dej?? haha .e de kul att halva sverige hatar en?? VÄX UPP

 • Anonym

  Ganska känslokallt att säga så om ens pappa precis dött, trodde du hade växt upp från det statiet. Guess I was wrong :/

 • NADIA

  hörru! snacka aldrig om blattar fattaru ?! din fjortis, du är ingenting utan smink din snorunge

 • M

  okej nu behöver du inte överdriva . alla blatter/betongbarn är inte så , så dra inte alla över en kam gumman lilla .
  tänk på vad su säger och framförallt skiriver . det kan tolkas väldigt fel .
  peace

 • Anonym

  fyfan vad respektlöst att klampa in på en fest när ni inte är bjudna, till en tjej som försöker må bra genom att vara med sina vänner, så ska ni bete er som SKIT mot henne bara för NI tycker det är kul?
  HA RESPEKT!
  för fan!!!

 • Anonym

  Hehe, oj. Täby=betong helt plötsligt. Får jag då fråga var i Täby ni befann er? Fregatten, eller kanske flygkårs? Att kalla det Täby är ungefär att kalla Alvik för Bromma. Täby är Sveriges tredje rikaste kommun, ett radhus här ligger på 3-4 miljoner. För ett sketet litet radhus. Jämfört med tex Enskede, där du kan få en villa för 2? Haha. Jag kan ju även informera dig om att snittlönen bland Täbys medborgare är nästan dubbelt så hög som snittlönen på Södermalm.

 • Anonym

  Du sjönk verkligen i mina ögon nu. Fyfan, vad respektlös du är. :S

 • Anonym

  Vill även säga att jag var också en sådan människa, som kaxade och skulle alltid vara i centrum. Men en dag gick jag på fel människa och det slutade med ambulans för min del. Ville bara säga det, du måste tänka innan du skriver/ öppnar din mun. För ibland kan det bara bli helt fel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *