Egentligen så behöver jag inte

…försvara mig själv då det gäller den här bilden, men är det inte rätt så uppenbart att jag driver ? Att jag har mitt löshår under som är något blondare och vem f*n springer seriöst runt i bunnyöron och görna glittershorts och bhn uppe vid nacken ? Jag drev OKEJ ?

Nu behöver inte Paulina ”Ina”, Dessies kompis, skriva mer om mig. För hennes blogg innehåller bara mig och Kissie. Hon som tror att hon har värsta klädstilen när min rygg putar ut mer en vad hennes ass gör. Hon härmar mig hela tiden, och igår, så sa jag till Dessie hur ful jag tycker att människan är, jag finner inte ens ord för hur ful människan är.

Förlåt om jag låter omogen, men jag har alltid tyckt det. Just nu sitter jag osminkad med en handuk i håret, och kollar  mig i spegeln. Och ja jag är fortfarande mkt, mkt, mkt finare. Gud vad patetiskt jag är, jag vet det själv. Så klaga inte. Människan är den fulaste jag sett.

Hon skriver att jag är ful? Gud hon ser ut som en apatisk kille som föddes som en m****lid, och bara för att båda har snea tänder och heter Paulina så tror hon att hon kan vara som mig ? Ledsen du är bara en dålig kopia.

Btw, VEM SKA ANMÄLA MIG NU? TILL VEM DÅ?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (81)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *