Enligt mig

 

Klicka f�r att st�nga bilden

*lex M****..

Ni kommer ihåg att jag skrev lite om att Al** ni vet han DJn föröskte lägga in en stöt på Dessie. Han säger att han ska skämma ut mig och ”offentlighetsförklara” på klubbfesten ”Club Glamour” och säga att jag är en hora mitt på scenen.

Bara för att jag höll på att förstöra mellan dig och din tjej? Jo sanningen svider gubben!

Och seriöst hur gammal är han ? 25 ? Han har legat med en av mina vänner, hon är 94:a och hennes namn börjar på ”L” men mer än så säger jag inte.

Har sett vad han skrivit till Desirée och till ”L” tex ”jag vill ha dig i min säng nu” osv. Haha nej nej, p******r dissar vi, och folk som är otrogna. ( Min källa är mycket mycket säker då jag sett det med egna ögon och ja, det är sant. Ni som ”känner” hnm och hans ”flickvän” borde ta ett rejält snack med honom och henne) **ex jag vet att du hatar mig, men tack för att du finns så att det finns ngn att hänga ut i min blogg ;D Du gör min blogg rolig.. Okej jag tog i lite, jag älskar att jävlas. Och det enda du kan göra är att säga att mina tänder är fula? Haha snälla, du är vuxen. Grow up.

INTE ENS VÄRD EN BILD

Falska människor..

Fast det har i och för sig aldrig vart någon hiss för den delen heller. Men det jobbiga är, att nästan alla människor är falska mot någon. Även jag tyvärr. Men jag har mina vänner och det är so great. Medans vissa då handskas med falska människor. Behöver jag ens säga något mer en euw ?

 

Mörkare läppar

Ja rött mörkrosa är dom färgerna jag tycker om. Visst okej för att ha ljust läppstift, men tyvärr så har alla fjortisar som härmat oss fått den stilen att verka trash.. Så ja, ut med ljusa läppar och in med mörka!

Posted in: Listor & frågor
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *