Framme i Estland!

Förlåt för en dålig uppdatering, men vad hade ni förväntat er den här dagen ?

Efter att vi käkat middag så blev det dirr till Taxfreen och köpa bacardi breezer =) Senare kolla på Idol. Men när det var typ 5 min kvar så bröts sändgningen =( Men det var endå kul, och sötaste Linda var med också. Förstår inte varför hon inte gick vidare hon är ju jätte duktig!

Efter det så fixade vi oss lite och gick ner till baren, där det förövrigt var vääääldigt dött. Men ett par drinkar blev det iallfall, Och seanre så blev allting vädligt kul! senare så blev det en räkmacka till kvällsmål mumma..

Hade så sjukt svårt att sova! För att det gungade som f*n men amir låg och snarkade som vanligt. Vaknade kl sex av att jag trodde att det rengnade ( eftersom vi bodde under colamasckinen som klickar) och sen så ringde larmet på amirs telfon så jag trodde att detr var varnings alarmet, ni vet när båten sjunker. Samma sak när när vi åkte över estionia då låter alltid båten. Dont know why, menmen..

Är sjukt trött men ska börja fixa mig nu!

Busig bög =)


En osminkad Paulina =)

=)

Mjaoouu

babe gör sina … behov med sin snopp ?

Någonting gick uppenbarligen fel haha


Älskling så söt 🙂

Posted in: Estland 09
Kommentarer (36)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *