Godmorgon

Hej sötnosar 🙂

Vaknade nu, ovanligt ha ? Jag gå upp såhär tidigt ?! Vad gick snett lixom.. Med tanke på att jag somnade kl fem så är det något som inte är rätt. Men nu ska jag kila ner till soalriumet och jobba på min bränna. Jag vill ju vara brun, tyvärr så är det inte alltid lika lätt nu när sommaren är slut =(

http://1.bp.blogspot.com/_fj-lqAoaWoE/SiWg8TKgjFI/AAAAAAAAAK8/EnQp4ybokQM/s400/tr%C3%B6tt.bmp

Ungefär såhär känner ja mig just nu. Lagom risig, haha jag älskar tyresöspråk.

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Mixin it up Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *