Godmorgon

Hello bitches!

Vaknade kl 11 av att mammsen kom med en chailatte till mig, med en massa nötter i. Jag tror att jag fått en allergisk reaktion..  Eftersom jag har svårt att andas skakar och jätteont i huvudet illamående osv. Så när vi skulle käka så var jag tvungen att gå ut för det kändes som jag skulle svimma..

Vi har även uppgraderat oss till en lyxsvit. Det är jättefint här 🙂

Mamma sa att det kunde ha vart för att jag äter dåligt, men jag gör inte det.. Men jag vet inte, mår inte så bra. Men det är ju sista heldagen här så vi ska ut snart och shoppa lite. =)

Lunchen

smygfotad :p

Posted in: Estland 09

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Caroline Roxy - DATES Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *