Godnattinlägget

Nu har jag duschat och pratat i telefon med en halvdäckad Krille. Haha så gulligt han pratar när han druckit… Och han har blivit brunett, eller ja nästan i alla fall – skitsnyggt! I alla fall på bilden i hans blogg, men det är det nog i verkligheten också! Vilken tur jag har som har så snygga kompisar 😀

Nu ska jag rota lite i kylskåpet och gå och lägga mig, ska upp kl 11 imorgon. Shit hur ska det gå ? Aja, ska träffa än vän från Örebro kl 3. Godnatt alla läsare!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Mixin it up Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet Sandra Lindahl - Hej och godmorgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *