Haha – tjaffs…

Hej alla bitches. Vaknade nyss.

Kom hem runt 9 imorse efter en galen kväll. Den började med att jag mötte upp Alexandra och Desirée i Slussen och vi åkte hem till Mark på Karlaplan och myste lite där. Drack lite och körde ”jag har aldrig”. Rätt så kul faktiskt. Finns inte så mycket mer att säga från kvällen än att vi hade trevigt, med trevligt folk.

Tills det kom dit två tjejer som från början var trevliga och supergulliga. Sen så visade det sig att dom bara ”drev” med oss. Eller ja drev och drev. Dom betedde sig i alla fall som vanliga människor. Tycker att det är rätt omoget och respektlöst att driva med en person. Är det svårt att gå fram till personen man inte tycker om och säga typ ” jag tycker inte om dig stå inte i vägen” eller något liknade? 92:or borde ändå vara lite mer mogna en så.

Så snodde dom två stycken av Dessies läppstift men gav tillbaks det ena sen. Visst ett läppstift, whatever ? Men ändå. Så började dom tjaffsa när dom skulle gå, Dessie retade upp bruden rejält så att det typ ångade om henne. Haha lite kul, viftade med sig Guessklocka och skrek ta den da och viftade med den slå mig då osv.. Och jag tror att Dessie blev rätt så paff när hon fick en snyting. Så hon sprang till mig och ja… ööh försvarade henne. Jag slutade med en svullen kind och hon med ett sprucket ögonlock och lite mindre hår =) Fast i och för sig så försökte jag bara gå emellan för att när Ballie kom och skulle kolla vad som hände så slog hon till lilla oksyldiga Ballie. Då blev jag irriterad så jag gick framför henne och frågade vad hon höll på med. Så ja, då drog hon av mitt löshår och började garva för att hon trodde att det var mitt egna hår, så drog jag av ungefär lika mycket hår på henne, fast riktigt.

Dessie överdrev lite i sin blogg haha.. Men nu måste jag sluta skriva om det patetiska ”girlfighten”  – jag är ju trots allt ingen kickersbrud, men vad gör man inte för sina vänner ?

Kvällen slutade med att vi satt och kollade in roliga bilder på roliga människor på ”fjortisjakt” HAHA…

Vilken tur att man har dålig humor. Då blir livet såå mkt roligare

Posted in: Livsstil
Kommentarer (51)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *