Har aldrig mått bättre

Trots att jag känner mig lite varm så mår jag ändå bra. Kanske inte fysiskt eftersom jag håller på att bli sjuk eller så är det bara för att jag är äckligt trött.

Utan för att allting verkar vara rätt ordnat i mitt liv. Alla små grejer tynger mig, jag tror helt ärligt att jag själv aldrig skulle orka med att gå i skolan varje dag, blogga, gå ut och shoppa, och göra läxor och kanske gå ut och festa.  T.ex. att idioten som hackat min mail tagit bort en massa ”erbjudanden” o.s.v. och adressen till tjejen som hade vunnit tävlingen om mjuksdressen. Avundsjuka kanske ? Det får mig grymt tyngd att jag inte kan skicka iväg den. Måste göra det innan vi kör nästa tävling om saker om Glitter. Håll utkik 😉 -Uppdatering- har fått adressen igen från Erika!

Men nu när jag har fått ut en massa människor, och in med ett par nya. Jag vet att det kommer att hända samma sak som förut, men i början mår man så j*vla bra. Jag byter inte ut mina vänner, det är som som byter ut mig. Att man öppnar sig så otroligt mycket för en människa, som i slutändan bara sviker en. Det är där Dessie kommer in i bilden. Hur mycket vi än bråkar tar vi alltid tillbaka varandra, och visst vi har hängt ut varandra i bloggen så pass mycket… vi har snackat igenom det och ska aldrig göra det igen. Det vi sagt om varandra i bloggen är bara så otroligt lite av det ni faktiskt vet.

Att jag vet saker så långt in på djupet som jag valt att inte skriva även om ni tror att jag har skrivit allt., och Dessie vet saker som ingen annan vet. Det känns bra att ha en sån vän. Att hur mycket vi än byter ut varandra, så kanske det går att inse, i alla fall från min sida, att jag aldrig kommer att hitta någon som jag litar så mycket på som Desiree, att en blogg kunde förstöra så mycket. Nu mår jag i alla fall riktigt bra, och det är jag glad för!

Klicka f�r att st�nga bilden

Long time ago

(Visited 5 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Josefine Lind september 30, 2009 at 1:34 f m

  Hoppas att även ifall ni börjar bråka igen så hänger ni inte ut varran igen som ni gjort, riktig vänskap är att fastän man bråkar elr är ovänner visar man varandra respekt, (fastän man kan tycka att den personen inte förtjänar det) det är så man håller livet ut 🙂

  Reply
 2. emma. september 30, 2009 at 9:39 f m

  Hoppas verkligen att ni inte börjar bråka igen ! Btw så passar du urbra i brunt hår ! Färga 😀

  Reply
 3. lovisa september 30, 2009 at 4:06 e m

  OMG vad fin du var i håret, såååå borde du ha det!!!!

  Reply
 4. Anonym september 30, 2009 at 5:56 e m

  du borde ha det i brunt förfan ;D <3

  Reply
 5. Sandra september 30, 2009 at 7:22 e m

  låter ju hur bra som helst, det med dessie ^^

  Reply
 6. Anonym september 30, 2009 at 9:00 e m

  aw <3

  Reply
 7. tessan september 30, 2009 at 9:33 e m

  jag tycker att du är så grymt söt.
  men undrar bara hur din statistik är?
  du har bara 7 kommentarer på ett grymt bra inlägg liksom?

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *