Hemma hos Annie

Just nu sitter jag hemma hos Annie och har vart här ett tag. Vi har precis kollat på Hollowodfruar, och fy fan vilket dåligt program. Kändisdjungeln går i alla fall ut på någonting, förstår inte riktigt? Folk klagar på folk som läser bloggar? Haha tänker i alla fall aldrig mer kolla på det programmet.. Visst coola tanter som försöker se ut som 15 igen? Alla ser likadana ut, ungefär som i bloggvärden..

Jag ska nog också åka dit och k****a skivproducenter, som Anna Anka har påstått sig inte ha gjort, oh yeah! Och jag är Miranda Sings .. Haha.. Nu ska jag inte klaga, ska snart dra hem men ska bara leta reda på lite saker i Annines rum. Vi hörs när jag kommer hem!

Annie sötnos och jag alldeles nyss!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (49)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *