”I taket lyser stjärnorna”

Fyfan vilken hemsk film, faktist den första som fått mig att gråta. Jag som ändå är rätt känslokall.. Usch säger jag bara. Men fram tills mamman dog så var den grym, hoppas att ni gamla fattar hur ungdomsvärlden ligger till nu! Som Aftonbladet skrev nu 2009 ” tonåringar festar för mycket” Jo yeah right kom ni på det nu ?

Tycker att filmen var ganska verklighetstrogen faktist, inte så överdriven som ” Tretton ” och festerna utspeladade sig rätt bra. Men jag hatar allting som får mig svag, så pass på slutet på filmen. Och han sakke eller vad han heter, Tzatsiki fyfan vad snygg :O Haha..

Han såg riktigt sweet ut. Någon som vet vad han heter på riktigt ?

Ullis och Jenna, men inget slår boken. Gud nu låter jag som ett freak ?

Posted in: Livsstil

You might also like

Ellinor Bjurström - Hej där! Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Tom ford glasses

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *