Jag och Amir har precis badat

Nu är jag fräsch och glad =) Har precis tagit ett bad, jag och Amir badade faktiskt tillsammans.. Eller ja en stund i alla fall, vi tände ljus och snackade lite skit. Mysmys, och ja jag lovar han är bög faktiskt!

Nu sitter vi i lobbyn och surfar lite, jag med Amirs dator och han med sin Ipod. För att min dator lever sitt egna lilla liv, *problem problem problem* haha.. Nu ska i beställa en cola och njuta av tillvaron för imorgon så åker vi ju trots allt hem =( skönt men ändå lite tråkigt..)

Kolla så blek jag är om man jämför med Amir, haha.. Måste sola!

Posted in: Estland 09

You might also like

Caroline Roxy - Perfect porridge Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Alexandra Nilsson - En dag utan surfning Josephine Qvist - NEW HAIR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *