Jalla ajde

Hello bitches, börjar mina inlägg alltid så ?

Aja nu kom jag precis hem med Anniepannie, drog in till stan och mötte upp Yosef och Steffi och därefter Annie. Sen så följde sötnosarna med mig till Hornstull och hämtade lite many.Fick med mig lite grejer hem.

Efter ett tag så mötte vi upp Amir & Alexandra, kul att dom är vänner igen faktikst. Vi tog en fika senare så drog alla hem utom Annie. Vi drog in till hm och jag köpte lite saker på barnavdelning / mammavdelninge.. Hum vad kan det vara ? Iallafall så råkade jag på något sätt skära mig på mitt läppglans ?! När jag skulle ta upp pengarna och det sprutade blod.. typ iallfall ? Så alla personalen på hm sprang och hämtade papper och plåster. Jätte gulligt faktikst, och så fick jag ett helt paket nässtukar av ngn kund där inne. Hallå ?! Kädnis i nöd.. Haha.

Nu ska vi äta middag senare bär det av hem till Annie i Tyresö, ska ju med henne till skolan imrogn Jensen Södra, någon läsare som går där ?
(bilder kommer senare)

Kolla mitt plåster och Annies min haha

Posted in: Livsstil
Kommentarer (65)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *