Följde med Steffi till skolan idag, och var med på ett par lektioner.. Sweet! Första gången jag var på 3 hela lektioner haha.. Inte för att jag gjorde mkt, och hennes mentor.. Det enda jag kan säga, OLGAS NEW BOYFRIEND! Inte nådigt, + att mer en halva skolan var från akalla haha!

Aja whatever, nu är jag hemma med Amir och kollar på film! Mys han ska sova här ikväll, det var ett bra tag sedan =)

Min första lektion på läänge!


Jum, 1+1= 3 ?vSteffi n me <3

Huum? 1.3?

Min fina besökslapp =)

Posted in: Livsstil

You might also like

Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Tom ford glasses Caroline Roxy - MUSIC Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Vinterfesten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *