Kändis ?

Haha sluta tro att du är kändis, för du pissie dissie pussy är inte någonting. Sluta tro något.

Kändisar pratar om mig – oss storbloggare. Jag gör intervjuer och hamnar under kategorierna ”kändissnaack” jag gör gaytest på bögsajten Hanky och hamnar på förstasidan som ”veckans kändis”.com blir får vara med i tidningar inteljuver på tv. Om jag inte är kändis, vad är jag då ? Kallar du Natacha Peyre kändis bara för att hon knullat i TV och för de får gå på röda matten?

Fast jag har aldrig sett mig själv som en ”kändis”. Men om jag inte är kändis, då vet jag inte vad jag är. En vanlig flicka med ett ansikte utåt ?

Posted in: Listor & frågor

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Contact Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - flower power We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *