Känner mig helt lost.

Förlåt nu blir det ännu en kvällsuppdatering, men känner att jag måste blogga. Har blivit allt sämre på att uppdatera men har slutat upp med att skriva slarvigt och nu ändrar jag alla felstavade ord Good ha ? Jag tog precis en dusch och känner mig jättefräsch eftersom jag helt enkelt inte orkat duscha idag. Haha så äcklig jag låter, men skönt att inte röra sig ur fläcken på ett tag.

Känner mig otroligt stressad, men vad har jag egentligen att stressa över ? Jag går inte i skolan, jag har inget jobb. Imorgon så ska jag boka tid för naglarna på http://www.tuasnaglar.se/. Skulle egentligen gjort det förra veckan. Bara att hålla tummarna för att dom har tid tills på tisdag. Jag behöver köpa ett block där jag kan skriva ner alla mina möten/fotograferingar/bokatidgrejer osv. Men jag har inte haft tid. Logiskt va ? Kanske inte. Jag behöver sola solarium men min lön var inte speciellt hög den här månaden.

Vi kan dra en slutsats jag är en oengagerad ologisk, korkad och stressad människa. Som driver en av Sveriges största bloggar. Berätta hur f*n det går ihop ?

Fixa Naglarna

Klippa/Färga håret

Köpa en ny kamera(!)

Börja gå upp i tid

Köpa gymkort

Ja jag hade i alla fall lite mål. Men man måste ju börja någonstans? Eller hur?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (19)

You might also like

Alexandra Nilsson - Jag är inte svensk! Alexandra Nilsson - Daniel betalde 5000 kr för lunchen med mig Alexandra Nilsson - Fler bilder från eventet.. Alexandra Nilsson - Få skräddarsydda skjortor hemma
 • shibby

  Det är lätt att känna sig stressad även fast man inte behöver vara det ;/
  vet hur det är ;/

 • IVANA LISJAK

  Onödigt att köpa gymkort, man är där alltid dom första veckorna.. Sen skiter man i det. Det vet jag av egen erfaranhet 😛 haha.

 • Elina

  Tror nog du borde mest känna dig stressad över att du inte går i skolan..
  Va Fan Skärpning annars kommer du jobba på donken när du är 30..
  Du kommer inte att komma NÅGONSTANS i livet utan utbildning!!! INGENSTANS! du kommer att bli en FET nolla som ALLA kommer att skratta åt OM du inte fixar skolan!
  Mamma pappa kommer inte heller finnas för dig hela ditt liv!
  Vad ska du göra gå på SOC?! Dina ”kompisar” kommer inte att hjälpa dig heller.
  Gå till skolan och var en förebild!
  Detsamma gäller din vän Dessie!

 • ellie

  haha kan lova dig med gymkortet att man går dit den första månadern sen så blir det inte så ofta.. så det är bara onödigt att köpa ett gymkort.! Bättre att gå ut och gå/jogga några dagar i veckan istället=)

 • ebba

  vadfan ska du med en gymkort? eller e det bara för att bättra konditionen ? 😛

 • Anonym

  Elina: Håll käften och sluta vara så bitter. Om det där var menat som nåt slags peptalk så var det utan tvekan det absolut sämsta jag sett i hela mitt liv.

  Paow: Vill du gå upp i vikt ska du äta mycket på regelbundna tider. Äter du på oregelbudna tider är ämnesomsättningen igång hela tiden, och då går du ner istället.
  Ät inte så mycket godis, det sätter sig bara i blodet.
  När du tränar håll dig borta från allt som är till för enbart fettförbränning (löpbandet, cyklar etc) Håll dig till enbart styrketräning. Träna mycket ben, mage, axlar, rygg och rumpa. Hoppas du blir nöjd med resultatet! Jag har samma problem med viktökning som du, men efter att ha börjat äta regelbundet och styrketräna har jag gått upp jättemycket i vikt, och det är skönt, så slipper man hela tiden få höra ”Fan va smal du är!”
  Du klarar det! =)

 • jenny

  Köpa gymkort lät bra! 😀

 • Nails

  Ring istället….. Inga lediga på webben 😉

 • ottiliahulti.blogg.se

  Den längsta vägen till målet börjar med att ta sig till start linjen först å främst!

 • mjau

  Bra hoppas du får lite muskler för såg dej på top notch OMG du är ännu smalare i verkligheten!trodde faktist inte du var SÅ SMAL!

 • Felicia

  Lycka till med målen 😀 Jag borde också börja g upp i tid, men det är typ omöjligt -.-

 • Sandra ~ Kenzalover

  Bra Paulina:D
  du kommer att bli mycket större än Kissie och Dessie,
  du är inte som dom, två jävla bimbosar.
  Du är liksom mycket mer mogen, och nu då du rättar alla stavfel är det ännu bättre, du kommer att ggå långt Paow 😉

 • Aida sminkbloggerskan

  Bra start Paow !

  just nu pågår det en tävling i min blogg om ett exklusivt läppglans från Face Stockholm, mumma!!
  passa på medan den är igång! den kan bli din ..

  kika in min sminkblogg!

 • maritta

  veckans mål?
  snarare veckans-att-göra-lista

  http://www.marittas.blogg.se

 • Karro

  Hahahahaha du borde börja GÅ TILL SKOLAN istället.

 • Dessan

  HAHHAA du som skryter om dina pengar o skriker till folk: jag tjänar mer än vad din morsa tjänar o så har du inte ens råd å gå o sola….

 • Julia

  Bra att du ändrar det felstavade 🙂 Haha men du har ju mycket att göra ändå :p men jag undrar varför jag aldrig fick svar på min fråga igår som jag skickade halv åtta typ..slösat 9 spänn i onödan :/

 • josefine

  håller helt enkelt med elina där uppe! du måste gå i skolan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *