Kom hem nu

Hello bitches.  Förlåt för en lite dålig uppdate idag, men jag brukar ju faktiskt vara rätt bra på det, på senare tid eller hur?

Kom precis hem från stan, åkte ju in för att träffa Patrik (läs hans blogg om en homusexuell  blondin på http://fackyouimfamous.blogg.se) Vi tog en en middag/lunch inne på Sandys. Det är B, I know. Men men jag överlever nog. Bara jag inte blir fet. Min största mardröm! Aja i alla fall så drog vi vidare och mötte upp Dessie i Medis, när vi gick runt och luffade lite. Käkade glass och käkade sex paket tuggumin. Dessie and Paow humor säger jag bara. Vi gör ju lite crazy things ibland haha! Sen så åkte vi med Patte till Barkarby och senare hem, skönt att snacka lite med henne, men stackarn var ju lite sjuk =( Vilken tur jag har som typ aldrig blir sjuk. Aja sen så fick jag trevligt sällskap i luren av en av dom skönaste bögarna jag någonsin snackat med haha! Han är också blond, hihi jag älskar blonda människor!

Äta glass i Minusgrader? Bara om man heter Paow, Dessie och Patte haha 🙂

Posted in: Livsstil
Kommentarer (45)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *