Kom precis hem nu

 

Kom precis hem. Annie kom ju hem till mig så drog vi ut. Jag pallade inte fixa mig så mycket, och inte klä upp mig heller – jag hade ju inga kläder hos pappsen!? Men nu har jag i alla fall en överfull garderob som tur är!

Jag och Annie drog till Tacobar och jag käkade min frukost/lunch/mddag. Senare så rörde vi oss vidare mot stan och jag köpte ett rött läppstift, ska ju sluta upp med mina fjortisfasoner nu! Känns bättre än någonsin, i stället för att ha det rosa/vita kladdet på läpparna som gör så att ingen tar en seriöst. Sen så tycker jag ju också att rött är mycket snyggare! Hoppas inte alla fjortisar härmar mig nu..

Sen så drog vi ju hem till Bella i Brandbergen, käkade chips och kollade på matchen, men jag slutade framför Farmville – fotboll intresserar mig inte så mycket. Jag hejar ju på dom som vinner!? Nu sitter jag i alla fall i min nya tröja från Kan Dee 🙂

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Caroline Roxy - Winter wonderland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *