Kom precis hem nu

 

Kom precis hem. Annie kom ju hem till mig så drog vi ut. Jag pallade inte fixa mig så mycket, och inte klä upp mig heller – jag hade ju inga kläder hos pappsen!? Men nu har jag i alla fall en överfull garderob som tur är!

Jag och Annie drog till Tacobar och jag käkade min frukost/lunch/mddag. Senare så rörde vi oss vidare mot stan och jag köpte ett rött läppstift, ska ju sluta upp med mina fjortisfasoner nu! Känns bättre än någonsin, i stället för att ha det rosa/vita kladdet på läpparna som gör så att ingen tar en seriöst. Sen så tycker jag ju också att rött är mycket snyggare! Hoppas inte alla fjortisar härmar mig nu..

Sen så drog vi ju hem till Bella i Brandbergen, käkade chips och kollade på matchen, men jag slutade framför Farmville – fotboll intresserar mig inte så mycket. Jag hejar ju på dom som vinner!? Nu sitter jag i alla fall i min nya tröja från Kan Dee 🙂

(Visited 10 times, 1 visits today)

57 Comments

 1. ALICE september 28, 2009 at 10:00 e m

  Du passade ju i rött läppstift! 🙂

  Reply
 2. medina september 28, 2009 at 10:01 e m

  eeo idjoot de va taniias.blogg.se som började använda rött läppstift före dig snakka inte

  Reply
 3. ellie september 28, 2009 at 10:01 e m

  fett glad man blir när du ser seriösare ut ! :*
  himla söt!! <3

  Reply
 4. Liisacecilia september 28, 2009 at 10:01 e m

  Du ser mycket, mycket äldre ut i rött läppstift, snyggt! 🙂

  Reply
 5. SANNA september 28, 2009 at 10:02 e m

  du passade ju i rött läppstift ! 😀

  Reply
 6. Anonym september 28, 2009 at 10:04 e m

  Cha, ska till stockholm i helegn, behöver tips till några bra klubbbar? TACK
  ett fan i malmö<333

  Reply
 7. tummen upp! september 28, 2009 at 10:05 e m

  Jättefint verkligen, snyggare än det rosa (Y)

  Reply
 8. MallaMalmö september 28, 2009 at 10:06 e m

  Tjaaa Paow!! ska till stockholm i helgen och skulle behöve lite bra tips till några klubbar? TACK<3

  Reply
 9. amanda september 28, 2009 at 10:07 e m

  jättesnyggt på dig! du ser redan mycket mognare ut när du har rött istället för rosa! 😀

  Reply
 10. tess september 28, 2009 at 10:08 e m

  oj så snyggt med rött läppstift! ^^

  Reply
 11. Emma september 28, 2009 at 10:09 e m

  Haha, ja du passar ju i det:D

  Reply
 12. johanna september 28, 2009 at 10:10 e m

  Herregud vad fin du var i röda läppar, du ser mycket äldre och seriösare ut, det var dom finaste bilderna jag sett på dig, helt otroligt vad röda läppar gjorde att du såg äldre och allvarligare ut, helt rätt tjejen, riktigt snyggt!!

  Reply
 13. Linda september 28, 2009 at 10:10 e m

  galet snyggt

  Reply
 14. i en annan del av livet september 28, 2009 at 10:15 e m

  MYCKET vackrare i rött läppstift! Tror du skulle passa i de flesta nyanser av rött faktiskt. Btw – nedersta bilden var snyggast! 🙂

  Reply
 15. Anonym september 28, 2009 at 10:17 e m

  mycket finare 🙂

  Reply
 16. jennie september 28, 2009 at 10:18 e m

  Du passar mycket bättre i det röda 🙂

  Reply
 17. Idda september 28, 2009 at 10:21 e m

  Shiet vad bra du passar i rött läppstift :), jätte fint.

  Reply
 18. Anonym september 28, 2009 at 10:23 e m

  du härmar kenza ju

  Reply
 19. Anonym september 28, 2009 at 10:29 e m

  WANNA BE KENZA!!!!!!!!!!

  Reply
 20. Anonym september 28, 2009 at 10:32 e m

  du liknar laila bagge :O

  Reply
 21. bengta september 28, 2009 at 10:33 e m

  jätte fint

  Reply
 22. MEN ORKA DIG september 28, 2009 at 10:44 e m

  Men ORKA skriva ”härma inte mig nu” när det är du som härmar Kenza. Hon har fått en fling för röda läppar och börja FAN inte ta efter det nu. Gud Paow, du sjunker verkligen i fler och flers ögon för varje inlägg du skriver.

  Reply
 23. Anonym september 28, 2009 at 10:47 e m

  jag hoppas inte heller alla fjortisar härnmar dig nu, då jag går runt med röttläppstift vilket ja gjort snart ett år (jag diggar rockstilen)
  Så ja hoppas intr du tänder ngt nytt för alla fjrtisar nu.
  Du ser mkt äldre ut i dt, skitfint!

  Reply
 24. Anna september 28, 2009 at 10:48 e m

  supersnyggt! du passar i en seriösare look!

  Reply
 25. Anonym september 28, 2009 at 10:55 e m

  haha , men herregud . eftersom du har varit i fjortisvärlden så har du inte inset att alla andra redan användt det i åratal. Så du kissie eller dessie har inte skapat trenden med röda läppar som ni snart kommer säga -.-

  Reply
 26. Amanda september 28, 2009 at 11:05 e m

  Men herregud vad trött man blir. Bara för att man vill börja använda rött läppstift, så måste alla idioter hitta någon annan ”kändis” som har haft den grejen innan och klanka ner på den som vill haka på den trenden. Vad är det för fel med det? Och Kenza är ju absolut INTE den första som använder röttläppstift?!?! Jag använder det varje dag och skulle aldrig gå i närheten av vitt/rosa kladd. Det är som sagt bara fjortisar som har det. Kolla på kändisarna i Hollywood, vilken färg på läpparna har majoriteten? Inte är det vitt iallafall! Man vill ju Framhäva sina läppar inte göra dom i samma färg som ansiktet? Jag tycker iallafall att du är supersnygg i rött läppstift Paulina, och du borde bli GLAD om folk ”härmade” dig, för då skulle småtjejerna se mycket bättre ut! Det är ju mycket kvinnligare eller hur! 🙂 Tycker iallafall att det är coolt att du vågar tycka lite själv, vet hur svårt det kan vara att göra sin röst hörd i din ålder. Så stå på dig, du är jättesöt! 🙂

  Lång kommentar men jag var bara tvungen att kommentera dom här småtjejernas dumma kommentarer. Man förlorar ju hjärnceller av att läsa dom! Våga sticka ut tjejer! Det gör ju iallafall Paulina.

  Reply
 27. Agnes september 28, 2009 at 11:06 e m

  riktigt fint! haha finns nog ingen vackrare än dig sötnosen:) du verkar så vacker på både insidan och utsidan till vissa andra bloggare här. dvs pissiekatten and the gay. verkar som dom verkligen är fake på insidan också när det endå gäller vänner, det är inte du som lämnar. du håller kvar till dina vänner och idioterna som lämnar dig tycker jag du ska skita i. du är så otroligt stark gumman! ha en bra kväll!

  Reply
 28. Dessan september 28, 2009 at 11:52 e m

  Men gud tror du serisöt att du är först med o ha rött läppstift eller ? Det hade jag fan för 5,6 årsen o va jag först? Nej knappast. Folk har haft rött läppstift redan på bibel tiden….
  Herregud… du kan ju göra ett svar på tal kanske men e du verkligen så jävla korkad som du framstår som i bloggen o e det värt å i sånnafall bli bloggkändis för att man är korkad o folk vet en som korkad?

  Reply
 29. julia september 29, 2009 at 12:05 f m

  riktigt söt! 🙂

  Reply
 30. elin september 29, 2009 at 12:41 f m

  AAAAAH ! DU PASSAR SJUKT BRA I RÖTT LÄPPSTIFT ! WOOOHOW, 😀 PUSS PÅ DEJ

  Reply
 31. Anna september 29, 2009 at 11:51 f m

  MEN Å HERREGUD PAULINA! Jag gillar dig egentligen MEN säg inte att du nu tror att du är först med rött läppstift? det har varit en trend länge och om ”fjortisarna” härmar så är det inte dig utan isf Elin Kling, Nathalie Karlsson och alla andra människor som började använda rött läppstift för måååånga månader sen. Eller för den delen alla som alltid använt rött läppstift för att dom tycker det är snyggt. Blir så trött på människor som tror att dom är så viktiga att folk vill härma dom, ni var inte först med mjukisdressen och ni är inte först med rött läppstift heller, inse det istället och bli lite ödmjuk som en del i ditt ”sluta upp med fjortisfasonerna”

  Reply
 32. rebecca september 29, 2009 at 1:00 e m

  du passar bättre i rött du ser mer elgant ut i de, din blogg är bra!
  kram

  Reply
 33. Vicki september 29, 2009 at 1:24 e m

  Och du har INTE fått denna röda idé från AMANDA eller?? 😀 haha! Förlåt men hon var faktiskt före dig och det känns faktiskt som att du har varit inne och fått idén på hennes blogg 😛

  Reply
 34. Aida sminkbloggerskan september 29, 2009 at 1:55 e m

  Jättesöt!

  just nu pågår det en tävling i min blogg om ett exklusivt läppglans från ett kalasbra märke
  kika in min sminkblogg! Passa på nu, tävlingen tar slut imorgon!

  Kramar / Passion for makeup

  Reply
 35. Josefine B september 29, 2009 at 3:12 e m

  Du passar skiiitbra i rött. !! Du är jättefin
  Mvh Josefine 😀

  Reply
 36. Anonym september 29, 2009 at 3:18 e m

  wannabe kenza

  Reply
 37. Sarah september 29, 2009 at 3:25 e m

  Väldigt söt i rött läppstift! Själv ser man hemsk ut i det, haha.
  Fast jag håller med om att du inte behöver skriva att det var du som kom på det eftersom vi alla vet att det inte stämmer. Har ju funnits i flera år!
  Hejs!

  Reply
 38. ebba september 29, 2009 at 3:44 e m

  rött e asfint på dej 😀

  Reply
 39. Anonym september 29, 2009 at 4:03 e m

  det var jätte fint på dej 😀

  Reply
 40. trixi september 29, 2009 at 4:19 e m

  Jag har inget emot dig faktiskt men…. Du klagar som fan på alla fjortisar osv att dom har mycket kladd på läpparna, sen bara för att du börjar med rött läppstift, så får inte ”fjortisarna” göra de, så hur fan vill du att dom ska göra då?
  Du måste tänka lite innan du argumenterar gumman.

  Reply
 41. M september 29, 2009 at 4:59 e m

  Vad fuck!! Jag har haft röda läppar hur länge som hellst! Röda läppar och rött nagelack det kör jag på! Och jag vill inte bli kallad wannabe ”paow” för att jag använder det! Så fan heller att jag härmar dig!! Jag tänker hur som hellst fortsätta att ha det, om nu du inte har förstört min lock och alla börjar med det.. Men jag bryr mig inte speciellt mycket om vem som började med rött först, men det var förmodligen inte du.

  Reply
 42. Anonym september 29, 2009 at 5:03 e m

  Vad fuck!! Jag har haft röda läppar hur länge som hellst! Röda läppar och rött nagelack det kör jag på! Och jag vill inte bli kallad wannabe ”paow” för att jag använder det! Så fan heller att jag härmar dig!! Jag tänker hur som hellst fortsätta att ha det.

  Jag bryr mig inte speciellt mycket om vem som började med rött först, men det var förmodligen inte du!

  Reply
 43. M september 29, 2009 at 5:03 e m

  Vad fuck!! Jag har haft röda läppar hur länge som hellst! Röda läppar och rött nagelack det kör jag på! Och jag vill inte bli kallad wannabe ”paow” för att jag använder det! Så fan heller att jag härmar dig!! Jag tänker hur som hellst fortsätta att ha det.

  Jag bryr mig inte speciellt mycket om vem som började med rött först, men det var förmodligen inte du!

  Reply
 44. Filippa september 29, 2009 at 5:34 e m

  du passar jättebra i rött 🙂 hhah, jag sa också så: ”jag hejjar på dom som vinner”, fast då var jag liten & hatade när jag hade fel! x)

  Reply
 45. Matilda september 29, 2009 at 5:38 e m

  så snyggt i rött!
  älskar din stil(du kan va lugn, ska inte kopiera;)

  däremot de här med skolan? går du ens i skolan?

  annars tqkar jag för en GRYM blogg =)

  Reply
 46. Denise september 29, 2009 at 6:06 e m

  PAULINA.

  Ville bara säga att du var RIKTIGT RIKTIGT snygg i det röda läppstiftet!!!
  Utan att överdriva! Du passar oerhört mycket i det!

  Screw det rosa.. För många har det nu för tiden och sååå snyggt är det inte. Men iaf. Keep the good work up PaoW! 🙂

  You know we love you ! He he he (-;

  Reply
 47. Sanna september 29, 2009 at 6:19 e m

  Bara så att du vet så kan du inte skriva att det var du som började med det i framtiden för det var Kenza som började med det!

  Reply
 48. angelina september 29, 2009 at 6:28 e m

  Haha jag har täntk jätte länge att kommentera att jag tkr du ska ja rött läppstift, och nu har du det =) Super snygg ju ! Mkt snyggare . det ser mognare ut 😉

  Reply
 49. elin september 29, 2009 at 6:46 e m

  du ska ju hålla på AIK ju! och var ju dom som vann!:) haha, synd att ni inte var och kollade på matchen där istället, är en helt annan stämning där än framför tv:n iaf! 🙂 aja, kanske inte för dig som inte är intresserad av fotboll, men;D

  Reply
 50. Anonym september 29, 2009 at 7:15 e m

  ”Hoppas inte alla fjortisar härmar mig nu..” ? Isåfall måste det ju vara du som är fjortisen för du startade inte den trenden! Som ett exempel Kenza använde det låååångt före dig. Och dessutom.. orka snacka om vem som ”började med rött läppstift först” för det kvittar vad man kommer på för trend för vilken det än är har den funnits hur länge som helst så zip it. Marilyn Monroe tex? tusen år sen hon använde det, hahahah.. stackars fjortis för hon kom på det före dig 🙁 buhuuuu

  Reply
 51. Maria september 29, 2009 at 7:33 e m

  hah, de e ju du som härmar Kenza.

  Reply
 52. Jessica september 29, 2009 at 8:56 e m

  Hej!
  HERREGUUUD DU SER MYCKET BÄTTRE OCH MOGNARE UT NU 🙂
  Så jävla söt 🙂
  Tycker du bara blir mognare hela tiden 🙂
  PUSS

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *