64 Comments

 1. max mirow september 18, 2009 at 1:56 e m

  första

  Reply
 2. Anonym september 18, 2009 at 1:56 e m

  hahahah

  Reply
 3. Caroline september 18, 2009 at 1:59 e m

  Oj, det blev en tom kommentar, sorry 😛 😀

  Men i alla fall… självklart är de okej. Och man behöver nog inte försvara sina tuttar, speciellt inte om det är en sån som Dessie som kommenterat det. Hon snackar ju bara skit 😀

  Reply
 4. Anonym september 18, 2009 at 2:01 e m

  föresten din blogg äger 🙂 !

  Reply
 5. patricia september 18, 2009 at 2:05 e m

  det e väl allas, bara man gillar dom själv

  Reply
 6. Anna september 18, 2009 at 2:05 e m

  Haha, fan vad skön du är;)

  Reply
 7. bella september 18, 2009 at 2:06 e m

  haha värdelös låt

  Reply
 8. Hannah september 18, 2009 at 2:07 e m

  okej ?
  vad vill du få ut av det ?

  Reply
 9. E september 18, 2009 at 2:10 e m

  Det är ju bra att du tycker det iaf :p

  Reply
 10. Emmi september 18, 2009 at 2:11 e m

  okej :O

  Reply
 11. anton september 18, 2009 at 2:19 e m

  They are okay!

  Reply
 12. KLARA september 18, 2009 at 2:46 e m

  moget , bitch

  Reply
 13. { ericafp } september 18, 2009 at 3:06 e m

  Hahaha, palla att du och Dessie bråkar så mycket. Varför lägger ni bara inte ner det? ;s

  Ni var ju så bra vänner innan, eller hur?

  Reply
 14. Jimmy september 18, 2009 at 3:15 e m

  Dom vill man se sexy ;)<3

  Reply
 15. a september 18, 2009 at 3:31 e m

  porrig du e gumman

  Reply
 16. Anonym september 18, 2009 at 3:31 e m

  du äger dessie&amanda. Palla ha en blogg som 98% av läsarna hatar henne (dessie) !!!

  Reply
 17. olivia september 18, 2009 at 3:34 e m

  såklart dom är!

  Reply
 18. emilia september 18, 2009 at 3:45 e m

  men skit i henne förfan ! Hon har fan inte rätt att sitta och kommentera dina bröst, bara för att hon puchar upp de till taket och för att du inte behöver göra det !1

  Reply
 19. emilia september 18, 2009 at 3:45 e m

  men skit i henne förfan ! Hon har fan inte rätt att sitta och kommentera dina bröst, bara för att hon puchar upp de till taket och för att du inte behöver göra det !1

  Reply
 20. emilia september 18, 2009 at 3:45 e m

  men skit i henne förfan ! Hon har fan inte rätt att sitta och kommentera dina bröst, bara för att hon puchar upp de till taket och för att du inte behöver göra det !1

  Reply
 21. sofie september 18, 2009 at 3:50 e m

  Okej, då vet vi.. Vad jag vet så har väll inte någon skvallerblogg sagt något annat?

  Reply
 22. Anonym september 18, 2009 at 4:10 e m

  säxi & hoot

  Reply
 23. Anonym september 18, 2009 at 4:11 e m

  skojjaru eller dom är mer än okej ..

  Reply
 24. Anonym september 18, 2009 at 4:31 e m

  key tur att ngn tycker det 😛

  Reply
 25. saaaaarah :D september 18, 2009 at 5:04 e m

  Tycker jag med ;D

  Reply
 26. frida september 18, 2009 at 5:12 e m

  besök min mode och sakblogg med msssor avbilde och hello kitty hell yeeaah

  Reply
 27. Anonym september 18, 2009 at 5:14 e m

  HAHAH! BRA PAAOW 😀 <3

  Reply
 28. Almiii september 18, 2009 at 5:17 e m

  U have no boobs.. They are just pushed togehter. Stackare 🙁

  Reply
 29. Almiii september 18, 2009 at 5:37 e m

  U have no boobs. Thats way you have to push them so much. stackare 🙁

  Reply
 30. Anonym september 18, 2009 at 5:49 e m

  well klart när man trycker upp dem så 😉

  Reply
 31. Anonym september 18, 2009 at 6:30 e m

  skabb fan vad ful du är paow haha fett skarriga ben

  Reply
 32. kamilla september 18, 2009 at 7:04 e m

  Lite status att mammas kusin var personlig make up artist för Lene Alexandra hela 2008! Det var då hon vann "skal vi danse" i Norge. Samma sak som let's dance!

  Reply
 33. Robin september 18, 2009 at 7:31 e m

  Denhär bilden motbevisar Dessie så jävla hårt!
  Go paow!^^

  Reply
 34. Anonym september 18, 2009 at 8:12 e m

  hoppas dina föräldrar skäms över dig.

  Reply
 35. Linn september 18, 2009 at 8:14 e m

  😀

  Reply
 36. klara september 18, 2009 at 8:21 e m

  haha du är så jävla skön!

  Reply
 37. Danielle Hansevall september 18, 2009 at 9:34 e m

  du har mer äkta bröst än dessie vafan! skit i vad hon säger, bara för att hon är bröstfixerad :S

  Reply
 38. DANIELLA september 18, 2009 at 9:51 e m

  Ofta man lägger ut en bild på sina bröst o skriver att dom e OK? Seriöst, jag har gillat din o dessies bloggar ett tag, men ni börjar seriöst spåra ur på varandra! Ni sprider massa rykten om varandra å e båda 2 lika bröstfixerade! Jag håller mig t Kissie (snart spårar hon förmodligen oxå ur) men visst, jag följer era bloggar. ¨Vet du vf? Ni är så patetiska så d blir kul.

  Reply
 39. Jossie Possie september 18, 2009 at 10:36 e m

  men orka att du lägger ut en sån bild? Vi fattar såklart att du inte har hängtuttar, vilken 15 åring har det liskom?

  Reply
 40. ebba september 18, 2009 at 10:37 e m

  dessie.. HOST HOST 😛

  Reply
 41. Anonym september 18, 2009 at 11:22 e m

  ganska patetiskt att lägga ut en sån bild på sig själv, men jaa dom är okej 😀

  Reply
 42. anton september 18, 2009 at 11:50 e m

  tss.. löjlig du är !

  Reply
 43. IDAAAAA september 18, 2009 at 11:56 e m

  hahaha 🙂 aa!

  Reply
 44. Anonym september 19, 2009 at 1:39 f m

  jävla små och äckliga bröst, fattar varför du har silikon inlägg som dessie säger. oskuld.

  Reply
 45. Anonym september 19, 2009 at 1:46 f m

  en levande könssjukdom .

  Reply
 46. evelina september 19, 2009 at 2:31 f m

  Hahaha du är bäst !

  Reply
 47. kenzzai september 19, 2009 at 8:31 f m

  hahaha oj va du tog åt dig lilla paow hoe.
  denna bilden säger allt! DU HAR HÄNGPATTAR! hahaha
  du är så jävla horig som måste lägga ut bilder på dina äckliga bröst hela tiden.
  kan inte du bara gå och dö?

  Reply
 48. Emma w september 19, 2009 at 10:01 f m

  Hej!

  Jag undrar varför du och Dessie HELA tiden ska jämnföra era bröst med varandra? Även om man har riktigt små bröst, eller inte har några alls så kan man ändå vara snygg. Förhelvete, dom växer! Jag är så hemskt trött på det, alla alla bara tänker på bröst bröst bröst. Det är sjukt omoget, väx upp.

  Reply
 49. Anonym september 19, 2009 at 1:06 e m

  KLOCKRENT PAULINA, DESIRE KAN HA SINA SKABBIGA SILIKONBITAR FÖR SIG SJÄLV

  Reply
 50. Anonym september 19, 2009 at 4:30 e m

  horahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahorahora

  Reply
 51. matilda september 19, 2009 at 4:35 e m

  dom är helt okej!!!!

  Reply
 52. linda september 19, 2009 at 6:36 e m

  tappa just respekten för dig.

  Reply
 53. Linnea september 19, 2009 at 10:59 e m

  Haha klockrent! 😉

  Reply
 54. Caroline september 20, 2009 at 10:11 f m

  HEJ:D

  JAG UNDAR HUR DU FÅR IN SÅN MUSIKFIL FRÅN YOUTUBE?:p<3
  TACK:D

  Reply
 55. MIMMI PAPAZI september 20, 2009 at 8:54 e m

  alla som snackar skit håll käft istället, snälla?
  och dessie? vad fan är det för något? en helt fucking okänd äcklig liten fjortis som vill bli känd genom att skriva i sin "KÄNDA" blogg om andras privatliv, biiiitch please! paulina du är grym, du kommer garanterat alltid att ha mig vid din sida, haha =)

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *